3 Σεπ 2015

Ο Ντιμπαλά που αγαπάει τις προκλήσεις βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον

«Η Μίλαν μου έδινε 40 εκατ. ευρώ χωρίς μπόνους. Οχι 32+8 όπως η Γιουβέντους. Ο Πάουλο όμως ήθελε μόνο τους μπιανκονέρι και έτσι έγινε». Αυτά τα είπε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι εξηγώντας πως ο Ντιμπάλα ανηφόρισε στο Τορίνο.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Αν κάποιος κάνει συνειρμό με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα σκεφτεί την υπόθεση Ντράξλερ. «Επέλεξα την Βόλφσμπουργκ επειδή δεν ξέρω το περιβάλλον στην Ιταλία και νομίζω ότι εδώ θα ωριμάσω καλύτερα» είπε στην παρουσίαση του στη νέα του ομάδα.

Στα 22 του, για να ξέρουμε τι λέμε, ο Γερμανός προτίμησε το μεγαλύτερο συμβόλαιο. Στα 21 του ο Ντιμπάλα προτίμησε την μεγαλύτερη ομάδα και αυτή στην οποία οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Οπως και η πίεση.

Ο Αργεντίνος, μην ξεχνάμε, δεν έχει μόνο την ταμπέλα της «πιο ακριβής μεταγραφής στην προεδρία του Αντρέα Ανιέλι» αλλά και την ταμπέλα του «νέου Τέβες». Με αυτά που έκανε ο Κάρλος στα δύο του χρόνια στο Τορίνο, η πίεση αυξάνει για έναν πιτσιρικά.

Αυτός, όμως, δείχνει να την γουστάρει αυτή την πρόκληση. Και όταν γουστάρεις κάτι, το κάνεις καλά, ανταποκρίνεσαι. Οπως έχουν ανταποκριθεί και οι τιφόζι ως τώρα, δείχνοντας σε όλους την εμπιστοσύνη τους.

Αυτή, στο Τορίνο, την δείχνουν πάντα σε όλους από το ξεκίνημα. Στην πορεία, η εμπιστοσύνη γίνεται εκτίμηση μόνο για αυτούς που την αξίζουν. Ο Ντιμπάλα πιστεύουμε όλοι ότι είναι ένας από αυτούς και το ξεκίνημα του στη σεζόν σίγουρα θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια.

Πέρυσι τέτοια εποχή, ο μεγάλος ντόρος στην Ιταλία είχε γίνει για τον Ιτούρμπε. Αυτόν που δεν πήγε τελικά στην Τζένοα επειδή έκλαψε στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και συγκίνησε τον Σαμπατίνι... Φέτος, ανάλογη περίπτωση Ιτούρμπε είναι ο Ντιμπάλα. Οχι αγωνιστικά όμως.

Ο Πάουλο είναι σε ένα πολύ πιο σωστό περιβάλλον. Είναι σε ομάδα που μπορεί να τον κάνει πρωταθλητή, να τον μετατρέψει σε σταρ. Είναι στη Γιουβέντους γιατί αυτό γούσταρε. Οχι τα λεφτά. Και όταν σκέφτεσαι έτσι, όλα γίνονται όπως πρέπει.

4 σχόλια:

  1. Κακό είναι που του δόθηκε ο τίτλος του αντί-Τέβεζ. Πάντως έχει μεγάλες ικανότητες αλλά θα πρέπει να τις βγάλει στο γήπεδο. Ο προπονητής θα παίξει σημαντικό ρόλο στην σωστή ένταξη του στην ομάδα και στη μετέπειτα εξέλιξη του παίχτη. Είδομεν...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα στο τέλος κάνουμε ταμείο Δημήτρη. Πάντως οι φίλαθλοι στηρίζονται και στο πρόσωπό του, σε σχέση με το φετινό ρόστερ.

      Διαγραφή
  2. Θα γίνει πολυυυ μεγάλος παίχτης και θα αφήσει εποχή να το θυμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μιλαν ειναι η ιδια ομαδα, η μοναδικη σε ολο τον κοσμο,
    που εδωσε ευκαιρεια στον Μπαλοτελλι... Φοβερος ανταγωνισμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή