13 Σεπ 2015

Η συμβουλή που δίνει ο Λουτσιάνο Μότζι στην ομάδα

Τα λόγια του Λουτσιάνο Μότζι παρουσιάζουν πάντα εξαιρετικό ενδιαφέρον και ειδικά όταν η Γιουβέντους βρίσκεται σε μια κατάσταση όπως η τωρινή.

Ο direttore ξέρει όσο λίγοι το ποδόσφαιρο και μπορεί να καταλάβει πώς πρέπει να χειριστείς οποιαδήποτε κατάσταση. Το απέδειξε άλλωστε σε όλη την πορεία του και για αυτό η συμβουλή του προς την διοίκηση της Γιούβε είναι χρήσιμη. Πέρα από σωστή. Ποια είναι αυτή η συμβουλή;

Να βγει μπροστά η διοίκηση, οι διευθυντές είπε για την ακρίβεια (δηλαδή ο Μαρότα) και να κάνουν σαφή κάποια πράγματα σε όλους στην ομάδα.

«Μία Γιούβε πολύ κακή για να είναι αληθινή. Δεν έχει κανένα νόημα να συζητήσουμε για όσα δεν είδαμε στο γήπεδο, είναι πολύ πιο χρήσιμο να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Ο Αλέγκρι θα πρέπει να βρει τα κλειδιά για να ξυπνήσει την ομάδα του αλλά είναι οι διευθυντές αυτοί που θα πρέπει να δώσουν ένα... σοκ. Πρέπει να σηκώσουν τώρα τον τόνο της φωνής τους πριν να είναι πολύ αργά».

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. (Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) Ο Λουτσιάνο Μότζι πάντα έχει δίκιο!!! (Αυτό όμως το λέμε σοβαρά)Τιμή και δόξα στον θρυλικό Λουτσιάνο.

      Διαγραφή