26 Σεπ 2015

Διευθυντής της Tuttosport: Αν η Γιούβε χάσει ο Αλέγκρι δεν θα περάσει καλές μέρες

Σε ραδιοφωνικό σταθμό του ιταλικού νότου μίλησε ο διευθυντής της Tuttosport, Vittorio Oreggia.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Luciano

Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Crc και αφορούσαν αρχικά στο αν υπάρχει ή όχι θέμα προπονητή στη Γιουβέντους: «Αν η Γιούβε χάσει στη Νάπολι και δεν κάνει κάτι καλό ούτε στο Champions League την Τετάρτη, σίγουρα ο Αλέγκρι δεν θα περάσει καλές μέρες. Από αυτό, όμως, μέχρι την απόλυση, υπάρχει απόσταση. Αν πάντως συνεχιστούν τα κακά αποτελέσματα, στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε, δεν γίνεται να αλλάξει το αφεντικό, αλλάζει ο προπονητής».

Σχετικά με το πώς θα παραταχθεί η Γιουβέντους, που έχασε και τους Λιχτστάινερ-Κάσερες, στο Σαν Πάολο, είπε ότι θα δούμε δύο συστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα: «Πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα παραταχθεί με 3-5-2, το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων παικτών αυτή την στιγμή, αν και ο Αλέγκρι θα χρησιμοποιήσει δύο συστήματα στη διάρκεια του ματς. Ετσι όπως είναι τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε τα πάντα, όπως το να αρχίσει με ένα σύστημα και να αλλάξει στη συνέχεια».

Στο τέλος έκανε και ένα σχόλιο για τη Νάπολι: «Θεωρητικά αύριο (σήμερα) θα δούμε μια μεγάλη Νάπολι επειδή αντίπαλος θα είναι η Γιουβέντους, αν και η βαθμολογία δεν είναι καλή για καμία από τις δύο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Σάρι έχει μια δύσκολη αποστολή καθώς πρέπει να περάσει τις ιδέες του σε ένα γκρουπ παικτών που είχε συνηθίσει να παίζει διαφορετικά. Θα χρειαστεί πολλή υπομονή αλλά πιστεύω ότι ο Σάρι είναι ένας από τους λίγους πραγματικούς προπονητές της Serie A».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου