26 Δεκ 2015

Ο Γιόβετιτς ξέρει καλά πόσο «πουλάει» το στυλ αντι-Γιούβε αλλά και τι σημαίνει Γιουβέντους

@ Δεν περίμενε ο Στέβαν Γιόβετιτς να βρίσκεται η Ιντερ στην κορυφή της Serie A τις γιορτές. Στις αρχές του καλοκαιριού, ούτε εμείς περιμέναμε κάτι τέτοιο. Αλήθεια είναι αυτό!

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Black Duck

@ Ο Μαυροβούνιος επιθετικός της Ιντερ, που όπως είχαμε γράψει τις προάλλες είχε επεισόδιο με τον Μαντσίνι (δείτε εδώ το θέμα: Μπίλιες έχουν γίνει στην Ιντερ), θεωρεί πως η Γιουβέντους παραμένει το φαβορί για το σκουντέτο.

@ Ερμηνεύοντας πρόσφατες δηλώσεις τους, διακρίνω ρεαλισμό και ολίγον από οπαδιλίκη.

@ Η ατάκα του «δεν περιμέναμε να είμαστε στην κορυφή μέχρι τα Χριστούγεννα», δεν είναι και η καλύτερη. Μιλάμε για την χρονιά που όλοι τους βρήκαν τη Γιούβε σε περιπέτειες, τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές.

@ Αποφόρτιση του άγχους σημαίνει αυτό και πώς ως εδώ καλά τα πήγαμε. Για να δούμε και τη συνέχεια.

@ Δεν φοβάται να πει την λέξη πρωτάθλημα αλλά χρίζει φαβορί τη Γιούβε. Κάτι σαν… οι μπιανκονέρι έρχονται με φόρα! Μετά, σύμφωνα με τον Γιόβετιτς, ακολουθούν Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα.

@ Το σημαντικότερο είναι οι δηλώσεις για το ότι τον ήθελε η Γιούβε και εκείνος επέλεξε την Ιντερ. «Η αλήθεια είναι πως η Γιουβέντους με ήθελε και είχαν μιλήσει αρκετέ φορές με τον ατζέντη μου. Η Ιντερ ήταν πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση για μένα», είπε αλλά δε στάθηκε μόνο σε αυτόί…

@ «Θέλω να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα», είπε ο επιθετικός των ιντερίστι «όταν ήμουν στην Φιορεντίνα γράφτηκε πως είπα “Ciao Φλωρεντία, πάω στη Γιούβε”. Το αρνούμαι απόλυτα. Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια εκεί και δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο», είπε.

@ Μαζί σου Γιόβετιτς. Σε πιστεύουμε. Όπως τα έλεγε και ο δικός μας ο Ερνάνες και μετά που ήρθε στο Τορίνο σκέφτηκε τις πιο χαζές δικαιολογίες για προηγούμενες δηλώσεις του.

@ Μεταξύ μας όμως, αν ήταν υπαρκτό το δίλημμα επιλογής μεταξύ της Γιουβέντους των σερί πρωταθλημάτων και της Ιντερ που δεν παίζει Ευρώπη, δε νομίζουμε πως θα επέλεγες το δεύτερο.

@ Επαγγελματίας από το Μαυροβούνιο είσαι. Όχι γέννημα-θρέμμα… Μιλανέζος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου