8 Φεβ 2016

Το ρίσκο της συμμετοχής του Κιελίνι έφερε νέο τραυματισμό στη Γιούβε

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν ήσυχη την Γιουβέντους αφού τώρα ήταν η σειρά του Τζόρτζιο Κιελίνι. Αλλάζει όμως αυτό τα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι;

Η συμμετοχή του «Κιέλο» στο ματς με την Φροζινόνε δεν ήταν 100% βέβαιη λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε και γι' αυτό είχε προτιμηθεί να ξεκουραστεί στον αγώνα με την Τζένοα. Παρ' όλα αυτά, ο Αλέγκρι αποφάσισε να τον βάλει κανονικά στην 11άδα για τη χθεσινή αναμέτρηση και το κακό δεν αποφεύχθηκε.

Ο διεθνής αμυντικός αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο 77' αφήνοντας τη θέση του στον Ρουγκάνι και ο προπονητής είπε στις δηλώσεις του ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ντέρμπι κορυφής με τη Νάπολι.

Αυτό θα το ξέρουμε σίγουρα σήμερα καθώς θα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και μακάρι η ζημιά να μην είναι μεγαλύτερη. Ο Αλέγκρι, πάντως, έδειχνε ήρεμος και σίγουρος για τις επιλογές που έχει, παρά τους τραυματισμούς των Κιελίνι και Κάσερες, λέγοντας πως «έχω στη διάθεση μου τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι) συν τον Λιχτστάινερ που μπορεί να παίξει εκεί αν χρειαστεί». Αυτό, με λίγα λόγια, σημαίνει ότι ο κόουτς δεν σκοπεύει να αλλάξει σύστημα και θα επιμείνει στο 3-5-2. Είτε με βασικό τον Ρουγκάνι δίπλα στους Μπονούτσι-Μπαρτσάλι, είτε με τον «Λιχτ» στην άμυνα και τον φορμαρισμένο Κουαδράδο στη δεξιά πλευρά.

Με την επιστροφή του Περέιρα στη δράση, πάντως, δεν θα πρέπει να αποκλείεται και το 4-3-1-2, σύστημα που θα επιτρέπει το να υπάρχει και στον πάγκο ένας στόπερ. Θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου