Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Τα άλυτα και μεγάλα μυστικά του τάγματος των Ναΐτών που απασχολούν μέχρι σήμερα

Δεν είναι πολλές οι σκιώδεις και αποκρυφιστικές οργανώσεις που έχουν μαγνητίσει διαχρονικά το συλλογικό φαντασιακό όσο το περιβόητο χριστιανικό μοναστικό τάγμα και μάλλον υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό.

Καμιά άλλη μασονικού τύπου σέχτα δεν έφτασε ποτέ σε τέτοια επίπεδα διπλής εικόνας, με την ευσεβή αφοσίωση να συνυπάρχει σε ίδιο βαθμό με την απόλυτη αιρετικότητα.

Πώς κατάφεραν δηλαδή οι άλλοτε υπερασπιστές των χριστιανικών καραβανιών στους Αγίους Τόπους να μετατραπούν σε τραπεζίτες πανευρωπαϊκού κύρους, να συγκεντρώσουν αμύθητα πλούτη και να αφοριστούν τελικά από τη ρωμαιοκαθολική εκκλησία, η οποία και τους κυνήγησε κατόπιν λυσσαλέα;

Οι θρύλοι που αφορούν στους Φτωχούς Συστρατιώτες του Τάγματος του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα πολλοί, τα μυστήρια ακόμα περισσότερα, την ίδια ώρα που η διαχωριστική γραμμή μεταξύ μύθου και πραγματικότητας φαίνεται εδώ να παραείναι λεπτή και δυσδιάκριτη.

Πώς απέκτησαν όμως οι μοναχοί-μαχητές που υπερασπίζονταν κάποτε τα καραβάνια των χριστιανών προσκυνητών τόση δύναμη και κύρος που να μπορούν να γονατίζουν κραταιές ευρωπαϊκές αυτοκρατορίες; Βρήκαν όντως τα ιερά κειμήλια της χριστιανοσύνης; Και από την άλλη, έπεσαν πράγματι θύμα της ανίερης συνωμοσίας Πάπα και βασιλιά της Γαλλίας;

Ας δούμε τι ξέρουν σήμερα οι ιστορικοί και τι ήθελε να κρύψει το μοναστικό τάγμα που μετατράπηκε σε συνωμοσιολογική σέχτα…


Οι 12 που ξέφυγαν
Είναι ιστορική αλήθεια ότι οι Ναΐτες κάηκαν στην πυρά αφότου καταδικάστηκαν για αιρετική δράση στις αρχές του 14ου αιώνα. Τους συνέλαβαν στη Γαλλία και τους εξαφάνισαν με συνοπτικές διαδικασίες από προσώπου γης. Αυτή είναι όμως η επίσημη ιστορία, καθώς μέσα στην τραγωδία υπάρχει η απόκρυφη ιστορία των γάλλων Ναΐτών που κατάφεραν να γλιτώσουν τη φωτιά και το τσεκούρι.

Όπως ξέρουμε, όλοι οι Ναΐτες συνελήφθησαν την Παρασκευή και 13 του Οκτωβρίου 1307, αν και από τα 3.000 μέλη που φέρονται να αριθμούσαν στια τάξεις τους, έχουμε αρχεία για τις ανακρίσεις και την τραγική μοίρα μόλις 600 από αυτούς. Τι απέγιναν οι άλλοι; Κανείς δεν ξέρει.

Παρά τη μαζική και συνδυασμένη δράση των γαλλικών αρχών, η φερόμενη σύλληψη όλων των Ναϊτών δεν πείθει κανέναν. Σίγουρα κάποιοι θα γλίτωσαν, όπως μας πληροφορούν εξάλλου τα μητρώα της γαλλικής βασιλείας, με τους στρατιώτες να βρίσκονται στο κατόπι μιας ομάδας Ιπποτών που είχαν γλιτώσει τη σφαγή. Από απόρρητο ντοκουμέντο που ήταν χαμένο μάλιστα για αιώνες μαθαίνουμε για μια λίστα 12 ονομάτων που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις γαλλικές αρχές.

Οι μεσαιωνικοί ιστορικοί έχουν ταυτοποιήσει κάποια από τα ονόματα και αποκωδικοποίησαν τους λόγους που τα άτομα αυτά ήταν τόσο σημαντικά για τη Γαλλία. Ο Humbert Blanc, για παράδειγμα, ήταν Σταυροφόρος και δούκας της Ωβέρνης, ο οποίος πέρασε από δίκη το 1308, αρνήθηκε κάθε κατηγορία (κατά τα μυστικιστικά πρότυπα των Ναϊτών), και βασανίστηκε με καυτό σίδερο, αν και η τύχη του αγνοείται μετά. Άλλα δύο ονόματα, των Renaud de la Folie και Pierre de Boucle, εμφανίζονται και επανεμφανίζονται στα κιτάπια των δικαστικών περιπετειών των Ναϊτών, αν και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το ποιοι ήταν.

Οι υπόλοιποι της διαβόητης λίστας των 12 μεγαλοστελεχών των Ναϊτών που ξέφυγαν από τα χέρια του Φιλίππου Δ’ παραμένουν μυστήριο. Ένας μάλιστα εξ αυτών, κάποιος Guillaume de Lins, έχει ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του στην περιβόητη λίστα! Ήταν απλά στόχος της γαλλικής μοναρχίας ή κάτι άλλο συνέβαινε;

Ο Gillierm de Lurs, μέγας μάγιστρος των Ναϊτών που αναφέρεται στον κατάλογο των 12, καταγράφεται με διάφορες γραφές και δεν είναι εύκολο να ταυτοποιηθεί αν πρόκειται πράγματι για τον τελετάρχη των Ναϊτών. Όσο για τους Hugues Daray και Adam de Valencourt, δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα, παρά μόνο ότι ο δεύτερος ήταν ένας ηλικιωμένος άντρας που οι γαλλικές αρχές ισχυρίζονταν ότι είχε ενταχθεί στους Ναΐτες δύο φορές!


Χρέη, σχέδιο δολοφονίας και συλλήψεις
Στην ίδια λίστα, υπάρχει και ένα όνομα που είναι μυστήριο όχι γιατί δεν ξέρουμε ποιος ήταν, αλλά ακριβώς επειδή ξέρουμε! Ο Hugues de Chalon πέρασε από δίκη μετά τη σύλληψή του ως υψηλόβαθμος αξιωματούχος των Ναϊτών στην Καμπανία της βορειοανατολικής Γαλλίας, αν και τα μητρώα τον θέλουν να είχε συναντηθεί με τον Πάπα το 1302, παρά τις ρητές εντολές του Φιλίππου που απαγόρευαν στους Ναΐτες να απαντήσουν στις παπικές κλητεύσεις. Η ιστορία όσων αψηφούσαν τις βασιλικές βουλές είναι γνωστή.

Ο de Chalon αναφέρεται σε ένα ακόμα ντοκουμέντο που συνδέεται με τον ιστορικό που έφερε στο φως τη λίστα των 12, τον Heinrich Finke. Το απόρρητο κιτάπι κάνει λόγο για συνωμοσία κατά της ζωής του βασιλιά, με ιθύνοντα νου τον de Chalon και εκτελεστές άλλους κατώτερους τη τάξει Ναΐτες, που δεν κατονομάζονται ωστόσο. Στο ίδιο ντοκουμέντο αναφέρεται ένα ακόμα όνομα, του Gerard de Montclair, τον οποίο οι ιστορικοί προσπαθούν να συνδέσουν με τον Richard de Montclair της Κύπρου, αν και η σχέση τους μας διαφεύγει.

Μια συνωμοσία πάντως κατά του Φιλίππου του Ωραίου δεν μοιάζει απίθανη, καθώς ο βασιλιάς της Γαλλίας ήταν καταχρεωμένος στο μοναστικό τάγμα και είχε ήδη προβεί σε μια μακρά σειρά από δημιουργικές κινήσεις για να ελαφρύνει το χρέος του στους Ναΐτες: χαρακτήριζε αιρετικές ολόκληρες κοινότητες για να υφαρπάξει τις περιουσίες των κατοίκων, στράφηκε κατά των λομβαρδών εμπόρων, «έπαιξε» με το γαλλικό νόμισμα για να χρηματοδοτήσει τις επεκτατικές του εκστρατείες και πολλά ακόμα. Πολλοί ιστορικοί βλέπουν ακόμα και πίσω από τη σύλληψη των Ναϊτών την απέλπιδα προσπάθεια του βασιλιά να απαλλαγεί από το χρέος του, κι αυτό φαίνεται να είναι η ιστορική αλήθεια πίσω από το κυνήγι μαγισσών των Ιπποτών…


Ποιος ήταν ο θεός των Ναϊτών Ιπποτών
Σύμφωνα με τις αιρετικές κατηγορίες, οι Ναΐτες είχαν ως έμβλημα και αντικείμενο λατρείας ένα κεφάλι, το οποίο δεν παραδεχόταν φυσικά κανείς τους, αν και αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να είδαν τον William της Arreblay σε μυστικιστική τελετή στο Παρίσι δίπλα σε μια ασημένια κεφαλή που στρογγυλοκαθόταν σε έναν βωμό λατρείας. Αυτό ήταν υποτίθεται το κεφάλι της Αγίας Ούρσουλας, η οποία είχε αποκτήσει ιδιαίτερο ρόλο στο μοναστικό τάγμα.

Από άλλες πηγές μαθαίνουμε ότι το κεφάλι είχε δύο πρόσωπα, ενώ άλλες αναφορές θέλουν την κεφαλή να είναι του Baphomet, του τραγοπρόσωπου παγανιστή θεού που φέρονται να λάτρευαν μυστικά οι Ναΐτες και για τον οποίο κατηγορήθηκαν και κατασυκοφαντήθηκαν οι Ιππότες στις αιρετικές τους δίκες. Στα εντάλματα σύλληψης των Ναΐτών ο θεός αναφέρεται βέβαια ως Mahomed, αν και η λατρεία εξωχριστιανικών συμβόλων φαίνεται να ευσταθεί.

Όπως κι αν έχει, όταν τα πράγματα άρχισαν να μην πάνε κατ’ ευχή για τους Ιππότες, το κεφάλι απομακρύνθηκε από τον ναό τους στο Παρίσι και πολλές τρίτες πηγές το επιβεβαιώνουν αυτό, όπως και την ίδια την ύπαρξη της ασημένιας κεφαλής με τις λινές φασκιές και το «Νούμερο 58» πάνω της. Άλλοι ιστορικοί το θέλουν να ανήκει στην ορθόδοξη Αγία Ευφημία της Χαλκηδόνας.

Οι Ναΐτες ισχυρίζονταν ότι κατά την Δ’ Σταυροφορία τα ιερά λείψανα της αγίας έπεσαν στα χέρια τους στην Κωνσταντινούπολη και μεταφέρθηκαν αμέσως στην Κύπρο, με τις κατοπινές περιπέτειές των απομειναριών της Ευφημίας να πιστοποιούνται από τα κιτάπια των Ιωαννιτών Ιπποτών της Ρόδου και αργότερα της Μάλτας (αρχές 17ου αιώνα). Οι Ναΐτες κρατούσαν την ιερή κεφαλή ως ένδειξη της θεϊκής εύνοιας αλλά και για να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του αιρετικού. Παρά ταύτα, η σορός της Αγίας Ευφημίας φυλασσόταν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου της Κωνσταντινούπολης και ήταν άθικτη…


Τα κρανία των Ναϊτών
Η απομονωμένη περιοχή των Πυρηναίων, ένας δύσβατος και κακοτράχαλος τόπος που ονομάστηκε Luz και αποτελεί Μνημείο σήμερα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, ήταν σχεδόν ανεξάρτητη επαρχία μέχρι και τη Γαλλική Επανάσταση, απολαμβάνοντας πρωτόγνωρα προνόμια που δεν συναντιόνταν πουθενά αλλού στη μοναρχική Γαλλία.

Στη Luz υπάρχει και μια από τις καλύτερα σωζόμενες εκκλησίες των Ναΐτών, δίπλα στα ερείπια του Κάστρου της Αγίας Μαρίας. Ο ναός περιβάλλεται από οδοντωτά τοιχώματα, πυργίσκους, προμαχώνες και πύλες, φανερώνοντας ότι όποιος τον έχτισε ήθελε να κρατήσει μακριά τους ανεπιθύμητους.

Μέσα στην εκκλησία της Gavarnie υπήρχαν 12 κρανία που ο θρύλος θέλει να ανήκαν στους Ναΐτες που ζούσαν στην οχυρωμένη Luz την εποχή της εξόντωσης του τάγματος στη Γαλλία. Ούτε ονόματα υπάρχουν,ούτε σώματα να τα συνοδεύουν ούτε και η παραμικρή πληροφορία σε ποιον ανήκουν. Άλλο ένα μυστήριο των Ναϊτών, με το τελετουργικό των επιγόνων τους να κάνει το πράγμα ακόμα πιο σκιώδες.

Σύμφωνα με το τυπικό ιεροτελεστικό τους, το φάντασμα του μάγιστρου de Molay μπαίνει μια φορά τον χρόνο στην εκκλησία ρωτώντας τα κρανία αν έχει μείνει κανείς για να υπερασπιστεί το τάγμα, όταν ένα προς ένα τα κεφάλια απαντούν «Κανείς, ο Ναός καταστράφηκε»…


Τι κρύβεται στο Παρεκκλήσι του Ρόσλιν;
Καμιά άλλη τοποθεσία δεν έχει συνδεθεί τόσο με τα χρονικά των Ναϊτών όσο το Παρεκκλήσι του Ρόσλιν της Σκοτίας, εκεί που τα εντυπωσιακά σκαλίσματα στην πέτρα και οι αποκρυφιστικές επιγραφές κόβουν την ανάσα στον αμύητο. Εκεί λέγεται ότι ψευτοκοιμούνται θαμμένοι οι 12 Ναΐτες πανέτοιμοι να επιστρέψουν στον κόσμο όταν κληθούν!

Οι περισσότεροι θρύλοι προέρχονται από τον Σινκλέρ και τις σχέσεις του με τους Ναΐτες, αλλά και τον αβά Ρίτσαρντ Χάι του 18ου αιώνα, απ’ όπου μαθαίνουμε τα χρονικά του ναού, τον μυστικιστικό συμβολισμό, τα κρυμμένα θησαυροφυλάκια και το περίπλοκο δίκτυο των υπόγειων στοών που οδηγούν στο σημείο ανάπαυσης των 12 Ιπποτών.

Το 2010, η Σχολή Τεχνών και Ιστορίας της Σκοτίας, με έδρα τη Γλασκόβη, επιδόθηκε σε μια σταυροφορία για το λύσιμο των μυστηρίων του Παρεκκλησίου του Ρόσλιν, σκανάροντας το εκκλησάκι από άκρη σε άκρη ώστε να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά περάσματα και οι περιβόητες κρύπτες.

Βρήκαν λοιπόν ένα θησαυροφυλάκιο στα θεμέλια του ναού, αν και η χρονολόγησή του έδειξε ότι φτιάχτηκε στα τέλη του 19ου αιώνα. Κανείς Ναΐτης δεν βρέθηκε θαμμένος εκεί, ανασύρθηκε όμως η σορός ενός κόμη του Ρόσλιν που είχε ενταφιαστεί εκεί το 1937. Εντοπίστηκαν πάντως ίχνη από υπόγεια τούνελ που οδηγούσαν μακριά από το εκκλησάκι, αν και η τιτάνια προσπάθεια αναστήλωσής του δεν επέτρεψε περαιτέρω έρευνα…


Στα έγκατα του Όρους του Ναού
Οι Ναΐτες έχουν συνδεθεί με τα λαμπρότερα κειμήλια της χριστιανοσύνης και του ιουδαϊσμού, όπως το Άγιο Δισκοπότηρο και η Κιβωτός της Διαθήκης. Κι ενώ τα περισσότερα είναι απλοί θρύλοι και λαϊκές διηγήσεις, κατά τις πρώτες ημέρες του τάγματος στους Αγίους Τόπους δεν αποκλείεται να είχαν ξεθάψει κάτι σημαντικό.

Οι Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού φαίνεται ότι επιδόθηκαν στην πρώτη ευρείας κλίμακας ανασκαφή στο Όρος του Ναού της Ιερουσαλήμ, είτε γιατί έχτιζαν τα δικά τους οικοδομήματα είτε γιατί κάτι συγκεκριμένο αναζητούσαν.

Αν βρήκαν κάτι, κανείς δεν το ξέρει, η ιστορία όμως πάει κάπως έτσι: το 1118 μ.Χ. οι Σταυροφόροι είχαν την Ιερουσαλήμ στα χέρια τους εδώ και 19 χρόνια και οι Ναΐτες, που δεν είχαν σταθερή βάση μέχρι τότε, έλαβαν ως δώρο για τις υπηρεσίες τους από τον βασιλιά της Ιερουσαλήμ, Βαλδουίνο Β’, τόσο τη γη όσο και τα κτίσματα του Όρους του Ναού.

Το μέρος ήταν γεμάτο με χριστιανικά και μουσουλμανικά κτίσματα, την ίδια στιγμή που ήταν γνωστό ότι το όρος λειτουργούσε εδώ και αιώνες ως χώρος απόθεσης και φύλαξης θρησκευτικών κειμηλίων.

Όταν οι Ναΐτες απέκτησαν την κυριότητα του Όρους του Ναού, δεν πήραν από το μαγικό βουνό μόνο το όνομά τους, αλλά βάλθηκαν να το κάνουν απόλυτα δικό τους, χτίζοντας μια σειρά από οικοδομήματα, καθώς ο νέος ρόλος τους τους ήθελε τώρα θεματοφύλακες των ιερών κειμηλίων της χριστιανοσύνης.

Σύντομα το νεοϊδρυθέν μοναστικό τάγμα θα είχε την πλήρη υποστήριξη τόσο του βασιλιά της Ιερουσαλήμ όσο και πολλών ευρωπαίων μοναρχών και ευγενών, αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό για το πώς κατάφεραν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να γίνουν τόσο δυνατοί.

Η θεωρία ότι κάτι σημαντικό βρήκαν στις ανασκαφές τους, κάτι που έκανε τη χριστιανική Ευρώπη να πέσει στα πόδια τους, έχει υποστηριχθεί πολλάκις ως εξήγηση για την πρωτόγνωρη δύναμη και πλούτο που απέκτησαν μέσα σε λίγα χρόνια.

Πρόσφατες ανασκαφές στο Όρος του Ναού έφεραν στο φως ένα στοιχείο που πέρασε στα ψιλά της αρχαιολογίας, αν και για το θέμα μας έχει ενδεχομένως τη δική του σημασία: μια σφραγίδα από τον μέγα μάγιστρο του Πρώτου Ναού σε μια άδεια κρύπτη! Τι περιείχε η κρύπτη, ποιος να πει…


Οι Ναΐτες στο Μπάνοκμπερν
Το τι απέγιναν οι Ναΐτες που γλίτωσαν από τον διωγμό και τη μήνη του Φιλίππου παραμένει αντικείμενο ιστορικής έριδας, η θεωρία πάντως που τους θέλει να καταφεύγουν στη Σκοτία φαίνεται να έχει έρεισμα, λαμβάνοντας υπόψη τα τόσα αποκρυφιστικά χνάρια τους που εντοπίζονται στα βόρεια της ευρωπαϊκής ηπείρου. Οι γάλλοι Ναΐτες βρήκαν λοιπόν καταφύγιο στη Σκοτία και σύντομα ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Ροβέρτο Α’ της Σκοτίας, πάνω στην ώρα για τη Μάχη του Μπάνοκμπερν (1314).

Όπως ξέρουμε, η συγκεκριμένη μάχη άλλαξε τη μοίρα της σκοτσέζικης ιστορίας, με τον θρίαμβο κατά των αγγλικών δυνάμεων να προσυπογράφει την ανεξαρτησία της Σκοτίας από το βρετανικό στέμμα. Οι περίφημοι μαχητές μοναχοί έπαιξαν λέει καθοριστικό ρόλο στη νίκη των Σκοτσέζων, καθώς δεν θα μπορούσε ο πολέμαρχος Ροβέρτος να τα βάλει μόνος με τις υπέρτερες βρετανικές δυνάμεις.

Η Σκοτία λειτούργησε ως επίγειος παράδεισος για τους Ναΐτες, παραχωρώντας τους προνόμια, εδάφη και ασφάλεια από τη λύσσα του ρωμαιοκαθολικισμού και του γαλλικού θρόνου, αν και ιστορικά ή αρχαιολογικά πειστήρια που να επιβεβαιώνουν τη συνεισφορά των Ναϊτών στο Μπάνοκμπερν δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής. Χρονογράφοι ωστόσο της εποχής φαίνεται να απέδιδαν την αναπάντεχη νίκη του Ροβέρτου στην «ξαφνική εμφάνιση μιας άγνωστης ομάδας μαχητών»…


Οι άγνωστοι Ιππότες της Εκκλησίας του Ναού
Η Εκκλησία του Ναού του Λονδίνου λειτούργησε από το 1185 ως το στρατηγείο των Ναϊτών στο Λονδίνο, με τον Ερρίκο Β’ να προσέρχεται μάλιστα για τα λαμπρά εγκαίνιά της. Μέσα στην εκκλησία βρίσκονταν τα ομοιώματα εφτά φιγούρων, που περιγραφή του 1576 τα θέλει να ανήκουν σε ευγενείς και ιππότες. Ξέρουμε ότι το ένα ομοίωμα είναι ο δούκας του Pembroke, William Marshal, και τα άλλα δύο οι γιοι του, ενώ τρία ακόμα έχουν ταυτοποιηθεί και ανήκουν στους Geoffrey de Mandeville, William de Ros και Richard του Hastings. Η ταυτότητα των άλλων παραμένει μυστήριο.

Οι παλιότερες αναφορές δεν συμφωνούν για τον αριθμό των αγαλμάτων, που άλλες τα θέλουν 11, άλλες 8 και άλλες πάλι 9, και δεν αποκλείεται να έχουν προστεθεί κι άλλα στα επόμενα χρόνια, αν και κανείς δεν ξέρει με ποια κριτήρια περιλαμβανόταν κάποιος στο εσωτερικό του ναού.

Το 1842 οι φιγούρες υπέστηκαν ριζική αποκατάσταση, η οποία αποκάλυψε τα ονόματα των Ναϊτών που αναφέραμε πρωτύτερα, όχι όμως και τα υπόλοιπα. Μερίδα ερευνητών υπέθεσε ότι μπορεί να μην ανήκουν καν σε Ναΐτες, μιας και δεν φέρουν τη γνώριμη αναπαράσταση των Ιπποτών με το μούσι και την πανοπλία.

Το 1941, η Εκκλησία του Ναού βομβαρδίστηκε και τα ομοιώματα αποκαταστάθηκαν αργότερα από τις εκτεταμένες φθορές τους, όταν και μεταφέρθηκαν στο μουσείο Victoria & Αlbert. Είναι πολύ πιθανό να μη μάθουμε ποτέ ποιοι ήταν οι μυστηριώδεις Ναΐτες, αρκούντως σημαντικοί ώστε να απεικονίζονται στον ναό τους, αφήνοντας το μυστήριο στη λήθη του χρόνου…

Διαβάστε στο Magazino

Απλές, ιδιαίτερες αλλά και σέξι καθημερινές στιγμές γυναικών. Οι πιο ωραίες πόζες των γυναικών είναι αυτές που βγαίνουν αυθόρμητα. Αυτές που δείχνουν κάποια πτυχή του εαυτού τους. Ή τη σέξι ή την απλή, την καθημερινή. [Ολόκληρο το θέμα +]

Ασυγκράτητα ζευγάρια σε κοινή θέα! Κάποια ζευγάρια ζουν τον έρωτά τους δίχως να υπολογίζουν πού είναι και τι κάνουν. Αποτέλεσμα είναι να βγάζουν φωτογραφίες που γίνονται viral. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_16.html
Πώς θα αντιδρούσες αν ήσουν στη θέση τους; Αισθάνονται άβολα αλλά και ωραία. Και πώς να μη γίνει αυτό αφού δίπλα τους κάθισε μια όμορφη και πληθωρική γυναίκα. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_34.html
Σε αυτό το παγκάκι θα ήθελαν να κάτσουν όλοι! Για κάποιους άντρες ήταν η τυχερή τους μέρα. Κάθισαν και χωρίς να κάνουν τίποτα, η τύχη τους δούλεψε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_14.html
Φωτογραφίες με άτυχες στιγμές όσο λίγες! Αν είσαι γκαντέμης, θα σου συμβούν πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_28.html

http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_9.html
Σκηνικά και καταστάσεις που δε βλέπεις κάθε μέρα. Άτυχες στιγμές πολλές. Αναρίθμητες είναι και περίεργες. Άλλες τόσες και οι αστείες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/1010.html
Το απόλυτο κτήνος των δρόμων που δε σταματάει πουθενά και σε τίποτα. Γνωρίστε το πιο κακό, άγριο και μοχθηρό όχημα που μπορεί να προσφέρει η ανθρωπότητα και θα αντέξει κάθε δοκιμασία, καταστρέφοντας ταυτοχρόνως τα πάντα στο πέρασμά του. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/1011.html
Η καυτή οδοντίατρος! Ποιον γιατρό δε θέλουν να επισκέπτονται οι περισσότεροι; Τον οδοντίατρο! Να που τα πράγματα άλλαξαν μετά από τη συγκεκριμένη πληθωρική γυναίκα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/magazino.html
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτές τις παράξενες φωτογραφίες. Ο σουρεαλισμός αλλά και τα παράξενο σε όλο του το μεγαλείο. Ο κόσμος των περίεργων προσφέρει μοναδικές εικόνες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/magazino_26.html
Να τι συμβαίνει όταν πανέμορφα κορίτσια το ρίχνουν έξω. Όμορφες κοπέλες πίνουν παραπάνω και είναι πολύ χύμα. Στον δρόμο, σε σπίτια, σε μαγαζιά, βγάζουν έναν άλλον εαυτό. Αυτόν που δεν ελέγχουν. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/magazino_29.html
Ο πιο διάσημος τσιγκούνης που έκανε κάτι που δεν περνάει από το μυαλό κανενός. Οι ιστορίες για τους τσιγκούνηδες έχουν πάντα ενδιαφέρον γιατί δεν ξέρεις μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος σπαγκοραμμένος. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/magazino_5.html
Μάνες σε πιο άκυρες πόζες και καταστάσεις. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μανάδες… ακατάλληλες για ανηλίκους. Κάποιες ακόμη δεν το έχουν συνειδητοποιήσει, κάποιες άλλες είναι στον κόσμο τους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/juventus-nea-magazino_4.html
Φοβερές και απολαυστικές αντρικές στιγμές αμηχανίας! Αν ένας άντρας πιάσει κατά λάθος το στήθος μιας κοπέλας, πώς αντιδρούν οι δύο πλευρές; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/12/juventus-nea-magazino.html
Πώς είναι η ζωή των γιων ενός διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών; Το όνομα «Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα» ή αλλιώς «Ελ Τσάπο» είναι συνώνυμο με το εμπόριο ναρκωτικό, τα πλούτη, τη βίαιη ζωή και τη χλιδή. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_49.html
Φοβερές Ρωσίδες που θα σε τρελάνουν και άπαιχτοι Ρώσοι που θα σε τρομάξουν. Θελκτικές Ρωσίδες και σκληρά αγόρια σε μια φωτογραφική πανδαισία. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_88.html
Να γιατί κάποιες προσωπικές στιγμές πρέπει να παραμένουν προσωπικές! Δεν είναι όλε οι φωτογραφίες, όπως και αν τις βλέπουμε εμείς, για δημοσίευση στα social media. Υπάρχει λόγος σοβαρός. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_7.html
Θα έκανες εσύ ποτέ τέτοιο τατουάζ πάνω σου; Τι μυαλό είχαν όλοι αυτοί και δε δίστασαν να «χτυπήσουν» αυτά τα τατουάζ. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_30.html
Κατασκευαστικά λάθη και δουλειές που έμειναν στη μέση. Τα έφτιαξαν και το αποτέλεσμα ήταν τόσο χάλια ή τα παράτησαν εντελώς στη μέση. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_26.html
Τι γύρισαν, τι είδαμε. Οι ταινίες χωρίς τα εφέ! Όταν παρακολουθούμε ταινίες, συχνά ξεχνάμε ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτά που βλέπουμε στην οθόνη έχουν δημιουργηθεί σε υπολογιστή. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_5.html
Οι προκλητικές και χλιδάτες εικόνες από το Ιράν που δε θέλουν να δείτε. Χλιδή, κορίτσια, πάρτι, πλούτη. Η σελίδα στο Instagram που γράφει «εδώ υπάρχουν εικόνες για το Ιράν που δεν θέλουν να δείτε», έχει πολλά και διάφορα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_15.html
Η μικρή πόλη που πλουτίζει από τη σεξουαλική εκβίαση μέσω διαδικτύου. Συνέβη ένα βράδυ που ήμουν σπίτι μόνος μου. Ένα κορίτσι μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Δεν βρήκα κάτι περίεργο σε αυτό… [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_8.html
Άνθρωποι που δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να είναι τόσο στον κόσμο τους, χωρίς να τους νοιάζει τίποτα; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_12.html
Οι μύθοι για τα σκυλιά που όλοι πιστεύουμε. Α, ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου που είναι εκεί στα εύκολα και τα δύσκολα, στις χαρές και τις λύπες, στα πάνω σου και τα κάτω σου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_23.html
Κατασκευαστικά λάθη πέρα από κάθε λογική που θα σε κουφάνουν. Κάποια λάθη βγάζουν μάτι και σε κάνουν να απορείς πώς έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_20.html
Κορίτσαροι που θα ήθελες να είναι φίλες σου. Όταν τρελαίνονται είναι ακόμη πιο πωρωτικές. Αυτό είναι… νόμος. [Ολόκληρο το θέμα +]

www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino_2.html
Νύφες που ντρέπονται για στιγμές του γάμου τους. Είναι η δική τους μέρα. Την ονειρεύονταν τόσο καιρό πριν και τελικά κατάφεραν ή να την καταστρέψουν ή να τη ζήσουν κάπως διαφορετικά. [Ολόκληρο το θέμα +]http://www.forzajuve.gr/2016/11/juventus-nea-magazino.html
Οι βασιλιάδες της πατέντας είναι εδώ! Όταν δεν μπορείς να τιθασεύεις κάποια μυαλά, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Άνθρωποι που πάντα βρίσκουν λύση, τύποι που ξεπερνούν κάθε εμπόδιο. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_27.html
Γυναίκες που βγήκαν με κολάν και μάζεψαν μόνο αρνητικά σχόλια. Για να φορέσεις κάτι, θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίζεις. Αλλιώς θα σε πάρουν μόνο στην πλάκα. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_1.html
Είκοσι απολαυστικά στιγμιότυπα από τρελά κορίτσια που δεν κολλάνε πουθενά. Τρελές, απρόβλεπτες, σέξι. Τα κορίτσια που ξεπερνούν τα όρια και δεν έχουν κολλήματα συναρπάζουν. [Ολόκληρο το θέμα +]

Μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση και τι του άφησε στο σώμα του τα μισά κιλά που έχασε. Ονομάζεται Τζον Κάλβο και ζύγισε 154 κιλά. Μετά από δίαιτα, κατάφερε σε τρία χρόνια να χάσει τα μισά. Εφτασε στα 74,5 κιλά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_12.html
Πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών πριν και μετά το μακιγιάζ. Πρωταγωνιστούν σε ταινίες για ενήλικες αλλά για να το κάνουν αυτό, πρέπει να περάσουν μια αναγκαία.. δοκιμασία. Αυτή του μακιγιάζ! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_14.html
Σε όλα υπάρχει νόμος, στο… μάτι όχι όμως! Απίστευτες φάτσες, τρομερές γκριμάτσες, τρελές επιθυμίες. Αυτό είναι το παζλ των αντρών που «καρφώνουν» τις γυναίκες χωρίς να τους ενδιαφέρει τίποτα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/magazino.html
Ο προκλητικός εκατομμυριούχος που ζει τη ζωή που ονειρεύεται κάθε άντρας! Διαθέτει, μακράν και με τεράστια διαφορά, τον πιο προκλητικό αντρικό λογαριασμό στο Instagram. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_75.html
Μοναδικά αντρικά «καρφώματα» σε γυναίκες. Όταν οι άντρες «καρφώνουν» μια γυναίκα το κάνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Τα μάτια εξάλλου δεν μπορούν να φυλακιστούν! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_3.html
Γιατί τα μεγάλη στήθη δεν αρέσουν στις γυναίκες; Ανάλυση από τη δικιά τους πλευρά… Σύμφωνοι, τα μεγάλα στήθη είναι υπέροχα και οι γυναίκες που τα φιγουράρουν τα τιμούν δεόντως, ξέρατε ωστόσο ότι υπάρχουν κολοσσιαίοι λόγοι που κάνουν κάποιες γυναίκες να τα καταριούνται; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_48.html
Μη σας ξεγελά το αγγελικό της πρόσωπο… Εκ πρώτης όψης φαίνεται ένα γλυκύτατο κορίτσι. Δεν είναι όμως ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_6.html
Οι πιο απολαυστικές γκάφες γυναικών σε βίντεο 19 λεπτών! Απολαυστικές, τρελές, γκαφατζούδες. Η συλλογή που ακολουθεί, με βίντεο συνολικής διάρκειας 19 λεπτών, αποτυπώνει στην άβυσσο του μυαλού των γυναικών. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_4.html
Απίθανες καταστάσεις από τη Ρωσία που βγάζουν αυθόρμητο γέλιο! Είναι η αγαπημένη χώρα των περίεργων καταστάσεων. Λες και όλα συμβαίνουν εκεί. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino_2.html
Αθάνατες ελληνικές ταμπέλες και επιγραφές που βγάζουν πολύ γέλιο. Η έμπνευση της στιγμής που μένει, γίνεται viral και προσφέρει άφθονο γέλιο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/10/juventus-nea-magazino.html
Τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα και οι εικόνες απίστευτης χλιδής. Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων για τους οποίους η διασκέδαση σημαίνει ατελείωτα πάρτι σε γιοτ, εκλεκτά και πανάκριβα γεύματα, άφθονο -ακριβό, εννοείται- αλκοόλ, φωτογραφίες σε ιδιωτικά τζετ και ακριβά σπορ αυτοκίνητα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_28.html
Τρανταχτά κατασκευαστικά λάθη που σε κάνουν να απορείς. Κάποια λάθη βγάζουν μάτι και σε κάνουν να απορείς πώς έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_13.html
Τι είχαν στο μυαλό τους αυτές οι γυναίκες; Ακατανόητες στιγμές ψάχνουν εξήγηση. Γιατί μια γυναίκα σηκώνει τη φούστα της φίλης της για να δει τι φοράει; Γιατί μια άλλη έχει κρύψει τα επίμαχα σημεία μόνο με ταινία; Φοράει εσώρουχο στο μετρό ή απλά το ξέχασε; [Ολόκληρο το θέμα +]


.


http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_12.html
Κορίτσια-διαμάντια μοναδικής αισθητικής και άλλα κουφά από τη Ρωσία. Θέλεις να γελάσεις τα με τα καμώματα των άλλων; Οι Ρώσοι προσφέρουν απλόχερα τέτοιες στιγμές. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_10.html
Κορίτσια της διπλανής πόρτας σε σέξι και αμήχανες στιγμές. Ερωτικές πλάκες, σόκιν αστεία από κοπέλες της διπλανής πόρτας. Εννοείται πως είναι ένα ελκυστικό θέαμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_8.html
Ένα υπερθέαμα 12 λεπτών από γυναικείες γκάφες. Κορίτσια που απέτυχαν σε ό,τι κι αν προσπάθησαν. Κουτές, αδέξιες, άτυχες, χαζές… όλες έχουν την πλάκα τους και βγάζουν άφθονο γέλιο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_4.html
Η απίστευτη -σέξι- φάρσα σε υδραυλικό. Τι συμβαίνει όταν ένας επαγγελματίας μπλέκεται σε άλλου είδους δουλειές; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_15.html
Τα πιο φουσκωτά «τέρατα» που κυκλοφορούν ανάμεσά μας και κόβουν την ανάσα. Είναι άνθρωποι που δεν περνούν απαρατήρητοι καθώς έχουν δώσει στο σώμα τους την απόλυτη τερατοειδή μορφή. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_23.html
Ξεκαρδιστικές και περίεργες καταστάσεις στο στρατό που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε. Όταν οι επαγγελματίες στρατιώτες αφήνουν για λίγο τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους το αποτέλεσμα είναι αυτό: Φάσεις ντυμένες στο χακί! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_25.html
Τι αφήνει πίσω της μια ανελέητη νύχτα μεθυσιού. Το ποτό δεν είναι για όλους! Κάποιοι δεν το αντέχουν ή έχουν πιει τόσο που κάνουν πράγματα και… θάματα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_17.html
Άντρες που κάνουν τα πάντα ώστε να «φυλακίσουν» μια ωραία γυναικεία στιγμή. Οι άντρες δίνουν ρέστα όταν «καρφώνουν» μια γυναίκα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_3.html
Κορίτσια πέρα από τα συνηθισμένα σε τρελές και απίθανες φάσεις. Όταν τα κορίτσια αποφασίσουν να κάνουν ό,τι τους γουστάρει, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου προβλέψιμο. Γυναίκες που δε μασάνε είτε επειδή έτσι τους αρέσει ή επειδή τόσο τους κόβει. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_89.html
25 πονηρές εικόνες για άκρως πονηρά μυαλά. Υπάρχουν αμέτρητες πονηρές εικόνες αλλά τα πονηρά μυαλά είναι ακόμη περισσότερα. Εσύ τι βλέπεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_85.html
Σούπερ απίστευτες καταστάσεις που μπορείς να δεις στον κόσμο των παράξενων. Είναι από τις περιπτώσεις που μένεις κάγκελο και αναρωτιέσαι «Παίζουν τέτοιες φάσεις στον κόσμο μας;». [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_29.html
Φωτογραφίες της χλιδής από τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα της Τουρκίας. Η χλιδή και οι ανέσεις δεν κρύβεται, σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεται κάποιος. Ούτε στη γειτονική Τουρκία όπου κάποιοι δε ζουν τόσο… σεμνά όσο νομίζουν οι υπόλοιποι.  [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_2.html
Ασυγκράτητες μητέρες σε σέξι αλλά σούπερ άκυρες πόζες. Κάποιες μαμάδες είναι ασυγκράτητες και θέλουν να δείξουν πως παραμένουν σέξι. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_59.html
Έτσι είναι οι τάφοι μαφιόζων στη Ρωσία. Πρωτοτυπούν στη ζωή, είναι δυνατόν να μην κάνουν διαφορά και στην… άλλη ζωή; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-magazino_72.html
Ο προκλητικός Ιρανός δισεκατομμυριούχος και τα αντικείμενα του πόθου του. Βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες, ή θα εξοργιστείς ή θα τις ζηλέψεις. [Ολόκληρο το θέμα +]

Απίθανες και μυστήριες καλοκαιρινές στιγμές που βγάζουν πολύ γέλιο. Το καλοκαίρι (που μας αποχαιρέτησε ήδη) έχει πάρα πολλά καλά και βγάζει φοβερές σκηνές γέλιου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_31.html
Η Ρωσίδα που μεταλλάχθηκε σε θηλυκό Χουλκ και τρομάζεις να γυρίσεις να την κοιτάξεις. Η Νάταλι Τρούκινα είναι μια Ρωσίδα διαφορετική από τις άλλες. Η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι, έχει να κάνει με ελκυστικές γυναίκες που εκπέμπουν ερωτισμό. [Ολόκληρο το θέμα +]

Η πιο μεγάλη συλλογή με 150 φωτογραφίες από τα παράξενα της Ρωσίας! Μυστήριοι άνθρωποι, περίεργες κατασκευές, καταστάσεις χωρίς νόημα. Αυτή είναι η αγαπημένη σε όλους μας Ρωσία. Η μυθική «πρωτεύουσα» των παράξενων και του αστείρευτου γέλιου! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_30.html
Οι πιο τραγικές εμφανίσεις για να κυκλοφορήσεις στο δρόμο! Εμφανίσεις που σκοτώνουν! Ή… φόρεσαν κάτι απλό και βγήκαν. Γύρω μας κυκλοφορεί κάθε περίεργο και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε πράγματα που δε θα κάναμε με τίποτα εμείς. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_41.html
Τα αντρικά βλέμματα δεν μπορούν να φυλακιστούν με τίποτα! Αν δεις ένα όμορφο μπούστο ή κάποια καταπληκτικά οπίσθια, υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσεις να τα δεις; Απίθανο! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_20.html
Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες αυτές τις 15 περίεργες καταστάσεις. Περίεργες καταστάσεις από περίεργους ανθρώπους. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των παράξενων, στον πλανήτη των… κουλών! [Ολόκληρο το θέμα +]

50 ζευγάρια που δεν πιστεύεις πως υπάρχουν. Ο κεραυνοβόλος έρωτας σε κάνει να μη βλέπεις μπροστά σου. Όσο περνάει ο καιρός, νιώθεις όλο και πιο φυσιολογικά. Ενώ στην πραγματικότητα κάτι… περίεργο υπάρχει. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/09/juventus-nea-agazino.html
Όταν οι άντρες δεν έχουν κανένα ίχνος διακριτικότητας. Τα βλέμματα δεν μπορούν να φυλακιστούν και οι άντρες είναι πρώτοι σε τέτοιους είδους εκδηλώσεις. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_94.html
15 σκληρά αγόρια που προκαλούν δέος! Κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατήσουν τη… βαρβατίλα τους. Ξεχειλίζει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_9.html
Απίστευτες φωτογραφίες που δεν είναι προϊόν φωτομοντάζ! Φοβερό timing και πολύ καλό μάτι από τον φωτογράφο! Όταν συνυπάρχουν αυτά τα δύο, το αποτέλεσμα είναι αυτό που ακολουθεί. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_13.html
Να γιατί οι άντρες ζουν λιγότερο από τις γυναίκες! Είναι πιο τρελοί, πιο παρορμητικοί, πιο… κάπως! Οι άντρες κάνουν ό,τι τους καπνίσει και τολμούν περισσότερο. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_17.html
Οι 23 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι… μη φυσιολογικοί είναι περισσότεροι! Στον κόσμο των παράξενων βλέπεις τα πάντα. Οι πιο περίεργες καταστάσεις απλώνονται γύρω μας και τελικά οι μη φυσιολογικοί πρέπει να είναι… περισσότεροι! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_11.html
19 αλλόκοτες φωτογραφίες που σε κάνουν να απορείς! Κάτι δεν πάει καλά εδώ και φαίνεται από την πρώτη ματιά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_65.html
20 απίθανα σκηνικά από γάμους… Σε αυτούς τους γάμους θα ήθελες να ήσουν εκεί. Μόνο και μόνο για να γελάσεις. Περίεργες και  καταστάσεις που αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό. [Ολόκληρο το θέμα +]http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_8.html
Οι… γυναικάρες από τη Ρωσία που  μετατρέπουν το όνειρο σε εφιάλτη. Ποιος είπε πως όλες  οι Ρωσίδες είναι ελκυστικές; Στη χώρα που συμβαίνουν τα πιο απίστευτα και περίεργα σκηνικά του πλανήτη, κάποια κορίτσια λειτουργούν αλλιώς. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_30.html
15 ακατανόητες φωτογραφίες ψάχνουν εξήγηση! Τι είχαν στο μυαλό τους; Κάποιοι ξεχωρίζουν από τις κινήσεις τους. Πρόκειται για καταστάσεις και σκηνικά που δεν μπορούμε να καταλάβουμε! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_7.html
Κάτι δεν πάει καλά με αυτές τις φωτογραφίες! Έξω στους δρόμους βλέπεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα! Για κάποιους τα περίεργα είναι η καθημερινότητά τους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_1.html
20 κατασκευαστικά λάθη που βγάζουν μάτι! Κάποια λάθη βγάζουν μάτι και σε κάνουν να απορείς πώς έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_16.html
18 απίθανες μεταμορφώσεις ζευγαριών που αδυνάτησαν και έγιναν άλλοι άνθρωποι! Το μόνο σίγουρο είναι πως τα κιλά σε κάνουν άλλον άνθρωπο. Η συλλογή που ακολουθεί είναι μοναδική γιατί αποτυπώνει την τεράστια διαφορά σε ζευγάρια. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_2.html
25 καταστάσεις με αυτοκίνητα που αποκλείεται να μη γυρίσεις να τις δεις! Έχεις σκεφτεί πως υπάρχουν τόσο μεγάλα αυτοκίνητα που δεν μπορείς να συλλάβεις το μέγεθός τους αλλά και πειραγμένα μοντέλα που σε αναγκάζουν να γυρίσεις το κεφάλι και να τα δεις; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_50.html
Σατανικές συμπτώσεις! Εμφανίσεις που συμβαίνουν 1 στις 1.000… Άνθρωποι που βρίσκονται στην κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο. Τραβάνε τα βλέμματα γιατί έχουν μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_88.html
Άνθρωποι που έχασαν κιλά και κυριολεκτικά μεταμορφώθηκαν. Τα κιλά σε κάνουν άλλον άνθρωπο. Και όταν τα έχεις και όταν τα χάσεις. Και μπορεί να είναι εύκολο να τα πάρεις, αλλά η αίσθηση του να τα χάσεις είναι μοναδική. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_24.html
22 απίθανες καταστάσεις από τη Ρωσία και κάθε γωνιά του πλανήτη που σε κάνουν να απορείς. Μυστήριοι άνθρωποι, περίεργες κατασκευές, καταστάσεις χωρίς νόημα. Στον κόσμο των παράξενων, στον κόσμο του «κάνω ό,τι θέλω», βλέπεις τα πάντα… [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_13.html
Απίθανες και περίεργες καταστάσεις από κάθε γωνιά του πλανήτη. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου. Και γι’ αυτό οι στιγμές που ακολουθούν έχουν τη δική τους μοναδικότητα. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino.html
22 καταστάσεις που δε βλέπεις και κάθε μέρα. Έξω στους δρόμους βλέπεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα! Για κάποιους τα περίεργα είναι η καθημερινότητά τους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_22.html
Εικόνες που μπορείς να συναντήσεις μόνο στη μαγική Ρωσία. Είναι η χώρα των περίεργων, η γη των παράξενων, το μέρος που όλοι λατρεύουν να χαζεύουν τις πιο περίεργες εικόνες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_46.html
Φωτογραφίες από ασυγκράτητα ζευγάρια! Ο καθένας εκφράζεται όπως του αρέσει. Κάποιοι δε δίνουν δεκάρα για το πού βρίσκονται. Είναι τα ασυγκράτητα ζευγάρια που τα βέλη του έρωτα τους έχουν... τρυπήσει για τα καλά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_46.html
Αυτή είναι η πιο μισητή γυναίκα του κόσμου. Η Ρεβέκα Φράνσις είναι κυνηγός και το 2010 είχε αναδειχτεί νικήτρια του τηλεοπτικού διαγωνισμού Extreme Hunting. [Ολόκληρο το θέμα +]http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_20.html
Εκπληκτικές μεταμορφώσεις: Έτσι ήταν, έτσι έγιναν! Τα κιλά σε κάνουν άλλον άνθρωπο. Και όταν τα έχεις και όταν τα χάσεις. Και μπορεί να είναι εύκολο να τα πάρεις, αλλά η αίσθηση του να τα χάσεις είναι μοναδική. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/08/juventus-nea-magazino_3.html
20 απίστευτα κατασκευαστικά λάθη! Κάποια λάθη βγάζουν μάτι και σε κάνουν να απορείς πώς έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_19.html
Οι πιο περίεργες καλοκαιρινές στιγμές που σίγουρα δε θα ήθελες να ήσουν εκεί. Το καλοκαίρι μπορεί να ενδείκνυται για τρέλες αλλά όχι για αυτές που ακολουθούν. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_95.html
Απολαυστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα από την παράξενη Ρωσία. Η μαγεία της αμίμητης Ρωσίας μέσα από χαρακτηριστικές φωτογραφίες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_78.html
Απίστευτες φάσεις από τρελοκόριτσα. Όταν τρελαίνονται είναι ακόμη πιο ελκυστικές. Αυτό είναι… νόμος. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_77.html
Οι αστείρευτοι Ρώσοι είναι εδώ και θα σε αφήσου με το στόμα ανοιχτό. Η αγαπημένη μας Ρωσία και τα παράξενά της φωνάζει και πάλι βροντερό «παρόν». [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_29.html
Τα πιο απίθανα «κομμάτια» που κυκλοφορούν εκεί έξω! Ηγετικές μορφές, απίστευτοι τύποι και τύπισσες. Στον κόσμο των παράξενων βλέπεις τα πάντα και κάποιες φορές είσαι τυχερός που δεν είσαι εσύ αυτός που φιγουράρει στις φωτογραφίες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_27.html
Απίθανες εικόνες που παίζουν με το μυαλό. Είναι αυτό που βλέπεις; Η μοναδικότητα του κλικ, η ικανότητα του φωτογράφου, ερασιτέχνη ή επαγγελματία. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_44.html
21 φωτογραφίες από κορίτσια που ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα. Όταν οι γυναίκες κάνουν τρέλες και «κουφά» πράγματα είναι ακόμη καλύτερες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_28.html
20 μυθικές καταστάσεις που βγάζουν πολύ γέλιο και μεγάλη απορία. Μυστήριοι άνθρωποι, ακατανόητες εμφανίσεις, καταστάσεις περίεργες και δίχως νόημα. Στον κόσμο των παράξενων, στον κόσμο του «κάνω ό,τι θέλω», βλέπεις τα πάντα… [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_26.html
23 απίθανες καταστάσεις με τρελοκόριτσα που θα ήθελες να ήσουν εκεί! Τις περισσότερες από αυτές σίγουρα θα ήθελες να τις είχες φίλε σου. Θα πέρναγες φίνα αφού πρόκειται για κορίτσια που ξέρουν να ζουν, να διασκεδάζουν αλλά κυρίως να κάνουν πλάκες. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_41.html
Η ξανθιά που αλλάζει στο γήπεδο και άλλες 16 περίεργες καταστάσεις. Πώς θα αντιδρούσες να μία πανέμορφη ξανθιά αποφάσισε να αλλάξει μπλούζα μέσα στο γήπεδο; Στον κόσμο των παράξενων συμβαίνουν πολλά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_25.html
Πέντε ιστορίες που συγκλόνισαν το παγκόσμιο ίντερνετ και αποδείχτηκαν ψεύτικες. Οι ψεύτικες ιστορίες, φωτογραφίες και απάτες είναι πολύ συνηθισμένες στο διαδίκτυο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_42.html
Μυθικά σκηνικά σε γάμους! Σε αυτούς τους γάμους θα ήθελες να ήσουν εκεί. Μόνο και μόνο για να γελάσεις. Περίεργες και  καταστάσεις που αποτυπώθηκαν στον φωτογραφικό φακό. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_17.html
20 μυστήριες εμφανίσεις και καταστάσεις που βγάζουν γέλιο. Μυστήριοι άνθρωποι, ακατανόητες εμφανίσεις, καταστάσεις χωρίς νόημα. Στον κόσμο των παράξενων, στον κόσμο του «κάνω ό,τι θέλω», βλέπεις τα πάντα… [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_74.html
33 καταστάσεις που δεν πιστεύεις πως έγιναν πραγματικά! Χαμένος χρόνος; Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί. Περίεργη φάση; Σίγουρα. [Ολόκληρο το θέμα +]http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_14.html
Αξεπέραστα σκηνικά σε γάμους που έμειναν αξέχαστα. Σκηνές και καταστάσεις που βγάζουν πολύ γέλιο από γάμους. Στις περιπτώσεις που ακολουθούν, η ξεχωριστή μέρα είχε ένα ακόμη λόγο ώστε να μην περάσει απαρατήρητη. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_15.html
Η μυθική Ρωσία με τα παράξενά της ξαναχτυπά! Η χώρα των περίεργων, η χώρα των παράξενων, η χώρα που λατρεύουν όλοι να χαζεύουν. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_90.html
21 περίεργα στιγμιότυπα που βγάζουν γέλιο. Μυστήριοι άνθρωποι, περίεργες κατασκευές, καταστάσεις χωρίς νόημα. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_34.html
Πώς ήταν και πώς έγιναν, 23 εκπληκτικές μεταμορφώσεις. Τα κιλά σε κάνουν άλλον άνθρωπο. Και όταν τα έχεις και όταν τα χάσεις. Και μπορεί να είναι εύκολο να τα πάρεις, αλλά η αίσθηση του να τα χάσεις είναι μοναδική. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_18.html
20 μυθικές φωτογραφίες από τη μαγική Ρωσία! Η Ρωσία και τα περίεργά της αποτελούν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον μαγικό κόσμο που ζούμε. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazio.html
25 σουρεαλιστικές στιγμές που σε κάνουν να απορείς! Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο των παράξενων, εκεί που λέπεις τα πάντα. Τα πάντα όμως. Από περίεργα να χορτάσει το μάτι σου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_15.html
20 απολαυστικές φωτογραφίες από τα απόλυτα μπακούρια του πλανήτη. Κάποιοι είναι «καταδικασμένοι» στη μοναξιά και ό,τι κι αν κάνουν δεν τους βγαίνει.. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_55.html
15 στιγμές με πραγματικά απίθανες καταστάσεις που δε βλέπεις κάθε μέρα. Έξω στους δρόμους βλέπεις τα πάντα. Κυριολεκτικά τα πάντα! Για κάποιους τα περίεργα είναι η καθημερινότητά τους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/07/25.html
Από αυτές τις 25 περιπτώσεις βγήκε η φράση… Ο έρωτας είναι τυφλός. Οι 25 εντυπωσιακές, εντυπωσιακότατες θα λέγαμε, περιπτώσεις που ακολουθούν δείχνουν τα πιο αταίριαστα ζευγάρια που υπάρχουν στον πλανήτη μας. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_29.html
21 απίθανα ζευγάρια που γεννήθηκε ο ένας για τον άλλον. Ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος! Και σε κάνει να μη βλέπεις μπροστά σου τίποτα. Ασε που τον ζεις όσο δεν πάει χωρίς να υπολογίζεις τι θα πει ο περίγυρός σου. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_20.html
Όταν ανίκανοι αναλαμβάνουν στην κουζίνα, αυτό είναι το καταστροφικό αποτέλεσμα. Η μαγειρική δεν είναι για όλους. Αυτό είναι σίγουρο. Θέλει τέχνη και μαεστρία. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_28.html
23 απίστευτα σουρεαλιστικές καταστάσεις. Του κόσμου τα παράξενα ή αλλιώς ο απόλυτος σουρεαλισμός. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_11.html
28 απίθανες φωτογραφίες από κατασκευαστικά λάθη που δεν έχουν λογική! Ή μεθυσμένοι ήταν οι «δημιουργοί» ή δεν πήραν ποτέ πτυχίο ή σκοπό είχαν να τρολάρουν όλο τον κόσμο. Τα κατασκευαστικά λάθη που ακολουθούν δεν έχουν καμία λογική. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_8.html
Φωτογραφίες από extreme νυφικά που δε θα ήθελες με τίποτα να φορέσει η γυναίκα σου. Η ημέρα του γάμου είναι ξεχωριστή για κάθε νύφη. Κάποιες φροντίζουν να την κάνουν ακόμη πιο ξεχωριστή με τις επιλογές τους. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea_630.html
20 πραγματικά αμήχανες και περίεργες στιγμές. Έξω βλέπεις τα πάντα. Τα πάντα όμως. Από περίεργα να χορτάσει το μάτι σου. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_9.html
Οκτώ εντυπωσιακά «τέρατα» του πραγματικού μας κόσμου. Οι bodybuilders έχουν αν μη τι άλλο εντυπωσιακά σώματα. Γεμάτους μυς, πολύ χαμηλά επίπεδα λίπους και μια φυσική κατάσταση που συνοδεύεται από υψηλά επίπεδα αντοχής και δύναμης. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_7.html
20 απίστευτα παράξενες φωτογραφίες από τη Ρωσία που ψάχνουν εξήγηση. Ξεχωρίζουν για όλα. Και προσφέρουν άπειρες εικόνες που δεν μπορείς να εξηγήσεις. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_2.html
31 απίστευτες ταμπέλες και επισημάνσεις made in Greece. Αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο ή ατελείωτες γκάφες made in Greece. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε μια ταμπέλα ή μια επισήμανση και μας μένει λόγω της εφευρετικότητάς της. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino_4.html
25 φωτογραφίες από τη Ρωσία που δεν μπορεί να εξηγήσεις με τίποτα! Η Ρωσία είναι η αγαπημένη χώρα των περίεργων καταστάσεων. Λες και όλα συμβαίνουν εκεί. Και πολλές φορές συμβαίνουν δυσνόητα πράγματα για να τα εξηγήσεις. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_25.html
Οι 10 τύποι που θα συναντήσεις σίγουρα στην παραλία! Είσαι ένας από αυτούς; Όλοι έχουμε δει γύρω μας, στη διπλανή ξαπλώστρα, κάποιον από τους δέκα κλασικούς τύπους που ακολουθούν. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/05/juventus-nea-magazino.html
Φωτογραφίες γάμων που σίγουρα θα ήθελαν να μην υπάρχουν! Η ημέρα της παντρειάς είναι μια ξεχωριστή ημέρα. Δεν πάνε όμως πάντα όπως τα θέλουν ή νεόνυμφοι ή δεν κάνουν πράγματα για τα οποία μετά είναι περήφανοι. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/blog-post_29.html
Πώς αντιδρά μια δεσμευμένη όταν αυτός που τη φλερτάρει έχει ιδιωτικό τζετ. Ένα νέο τρόπο για να αποκαλύψει τη γυναικεία ματαιοδοξία σκαρφίστηκε ο φαρσέρ Κόμπι Περσίν και η φάρσα που έκανε σε μια κοπέλα θα της μείνει αξέχαστη. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/07/juventus-nea-magazino.html
Η απίστευτη ιστορία του σκλάβου που έμαθε στον Jack Daniel να φτιάχνει το διάσημο ουίσκι. Μέχρι πρόσφατα, οι χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονταν το αποστακτήριο του Jack Daniel μάθαιναν μια ιστορία που είχε ως εξής… [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_30.html
Δείτε πώς φτιάχνονται τα μπαλάκια του τένις. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα το εργοστάσιο αυτό φτιάχνει το κάπως παράξενο στην υφή κίτρινο ύφασμα για τα μπαλάκια του πιο διάσημου τουρνουά τένις στον κόσμο, αυτό του Γουίμπλετον. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_27.html
Περιπτώσεις ανθρώπων που γύρισαν από τον άλλο κόσμο και περιγράφουν τι βίωσαν. Η ανθρωπότητα έχει ζήσει κατά καιρούς διάφορες θεωρίες για τη ζωή «μετά θάνατον» και το νόημα αυτής. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_24.html
Ιδιοκτήτης αλυσίδας μπέργκερ προσφέρει δωρεάν γεύματα με ένα ιδιαίτερο αντάλλαγμα. Μια αλυσίδα με μπέργκερ στη Μελβούρνη προσφέρει δωρεάν γεύματα για όσο το επιθυμεί κάποιος, με ένα ιδιαίτερο αντάλλαγμα όμως… [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_2.html
Οι 10 μεγαλύτεροι και σκληρότεροι δήμιοι της ανθρωπότητας. Είναι γεγονός ότι ο δήμιος είναι ένα από τα πλέον περίεργα επαγγέλματα που σκάρωσε ο άνθρωπος πάνω στη Γη. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_14.html
Δείτε πώς ήταν αυτός ο τύπος πριν γίνει το επονομαζόμενο «Τέρας». Εχει περισσότερα από 40 τατουάζ πάνω του αλλά δεν είναι το πρώτο που τραβάει την προσοχή σου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_13.html
Οι πιο σκληροί τραυματισμοί στα γήπεδα! Αγαπάμε τα υψηλών επιδόσεων και μέγιστης επικινδυνότητας σπορ, γιατί εκκρίνεται περισσότερη αδρεναλίνη. Όσο πιο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι, τόσο πιο συναρπαστικό είναι για τους θεατές. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_9.html
Θα έμενες ποτέ σε μπουντρούμι ή κελί; Αυτά είναι τα ξενοδοχεία-φυλακές! Άνθρωποι πέρασαν τη ζωή του εκεί χρόνια ατελείωτα. Κάποιοι βασανίστηκαν ενώ κάποιοι άλλοι άφησαν την τελευταία του πνοή. Θα έμενες σε ένα τέτοιο μέρος; [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/blog-post.html
Οι 16 πιο περίεργες παραλίες του κόσμου. Το ασυνήθιστο και περίεργο πάντα τραβάει τον κόσμο. Πόσω μάλλον όταν αναφερόμαστε για θάλασσα, παραλίες και ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-travel-magazino.html
Η «καταραμένη» πόλη του ιταλικού νότου που δεν τολμούν ούτε να αναφέρουν το όνομά της. Ιστορίες με νεογέννητα που ήρθαν στον κόσμο με δύο καρδιές και τρία πνευμόνια. Κατολισθήσεις και τροχαία στα στοιχειωμένα ερείπια. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_8.html
Πίσω από αυτή την πόρτα βρίσκεται το απόλυτο καταφύγιο για τη… μέρα της κρίσης! Διαθέτει πισίνες, θέατρα, γυμναστήρια, εστιατόρια, διαμερίσματα και τη δική του υπηρεσία μεταφοράς με ελικόπτερο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_6.html
Το χωριό που τα κτήρια δεν έχουν πόρτες, ούτε η τράπεζα ή οι… τουαλέτες. Φανταστείτε ένα χωριό που τα σπίτια δεν έχουν πόρτες, τα καταστήματα είναι πάντα ανοιχτά και οι ντόπιοι δεν νιώθουν ποτέ ανασφάλεια. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino_5.html
Η πολυτάραχη ζωή της «βασίλισσας» των καρτέλ της κοκαΐνης. Μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της καίνε κεριά στη μνήμη των τριών αγαπημένων της προσώπων. Όλοι δολοφονήθηκαν στον πόλεμο των ναρκωτικών στο Μεξικό. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/01/1_79.html
Οι άγραφοι νόμοι των ελληνικών φυλακών. Οι παιδόφιλοι και οι βιαστές πέρα από την απαξία που εισπράττουν από την κοινή γνώμη, όταν τα εγκλήματα τους γίνονται γνωστά, είναι κοινό μυστικό πως αποτελούν «κόκκινο πανί». [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/06/juventus-nea-magazino.html
Ο κομπιναδόρος από το Τορίνο που έκανε τη ληστεία του αιώνα στο υπόγειο θησαυροφυλάκιο του Κέντρου Διαμαντιών. «Πορθητή της Αμβέρσας», ονόμασε ο Τύπος τον διαβόητο ιταλό κακοποιό. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/serial-killers.html
Οι πρώτοι serial killers στην Ελλάδα, οι δύο γερμανοί δολοφόνοι που αποκαλούνταν «κινούμενοι Χάροι». Μπορεί ο πρώτος Έλληνας κατά συρροή δολοφόνος να είναι ο Δαγλής, τον κύκλο του αίματος άνοιξαν δυο Γερμανοί. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/magazino_23.html
Τα τρανταχτά λάθη στο κινηματογραφικό έπος της τριλογίας του «Νονού». Το έπος του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ο θρυλικός «Νονός» έγραψε ιστορία στην 7η τέχνη, καθώς απέσπασε αθροιστικά και στις 3 ταινίες πάμπολλα Όσκαρ, λατρεύτηκε από κοινό και θεατές. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/05/blog-post_13.html
Τα κομμένα δάχτυλα των μαφιόζων της Γιακούζα και η γυναίκα που αναλαμβάνει τους μετανοημένους γκάνγκστερ. Απαράβατοι νόμοι, άγραφοι κανόνες, ναρκωτικά, πορνεία, όπλα, νονοί και στόματα ερμητικά κλειστά. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/juvetnus-nea_11.html
Η κατάρα του ιταλικού νησιού των πλουσίων και πώς εμπλέκεται ο Τζάνι Ανιέλι. Μπορεί να υπάρχει νησί που να μεταφέρει στους ιδιοκτήτες του την «κατάρα» που κουβαλάει. Αν δούμε την ιστορία του νησιού La Gaiola, τότε ίσως και οι πιο κακόπιστοι να αλλάξουν άποψη. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/05/magazino.html
Γεγονότα που δε γνωρίζετε για την κορυφαία ταινία που το σενάριό της αγοράστηκε για 1 δολάριο. Στη δημοφιλέστερη βάση δεδομένων κινηματογραφικών ταινιών η ταινία βρίσκεται στην πρώτη θέση. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/blog-post_25.html
Πέντε μυστήρια που δε βρήκαν ποτέ εξήγηση. Μια γυναίκα που άρχισε ξαφνικά να βγάζει νύχια αντί για τρίχες στα χέρια της. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/04/black-metal.html
Μια φρικτή αυτοκτονία και μία άγρια δολοφονία που αναστάτωσαν τον απόκοσμο κόσμο της Black Metal σκηνής. Σατανισμός. Φωτιές σε εκκλησίες. Πεντάλφες. Πρόσωπα βαμμένα στο χρώμα του νεκρού. [Ολόκληρο το θέμα +]


 http://www.forzajuve.gr/2016/04/blog-post_11.html
Το απίστευτο παρασκήνιο πίσω από το θρυλικό «Ρόκυ». Σάρωσε στα Όσκαρ, έγινε ένα από τα πλέον επιτυχημένα franchise στην ιστορία της 7ης τέχνης και απογείωσε την καριέρα του σεναριογράφου και πρωταγωνιστή. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/04/magazino_1.html
Οι 16 καλύτερες πολεμικές μηχανές και επίλεκτα τάγματα του κόσμου. Είναι γεγονός ότι η πολεμική ιστορία βρίθει από στρατιωτικές ελίτ που έγραψαν ένδοξες στιγμές και χρυσές σελίδες στην επικράτεια των εχθροπραξιών. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/04/magazino.html
Τα εντυπωσιακά υπεραυτοκίνητα που μεταφέρουν τους ηγέτες του πλανήτη. Κατέχουν το «τιμόνι» της χώρας τους και επιλέγουν το… τιμόνι που τους μεταφέρει να τους προστατεύει. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/04/blog-post_4.html
Πώς γεννήθηκε η πόλη της αμαρτίας που ικανοποιεί και τις πιο διεστραμμένες αντρικές φαντασιώσεις. Μια μητρόπολη στην καρδιά της ερήμου της Νεβάδα έμελλε να μετατραπεί σε ναό τζόγου, σεξ και ενήλικης διασκέδασης. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_92.html
Ιστορικοί κώδικες που ακόμη δεν έχουν «σπάσει». Ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε, σε ένα άρθρο που έγραψε στα 1841, ισχυριζόταν ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν πως η δημιουργία ενός απροσπέλαστου κώδικα, είναι κάτι σχετικά εύκολο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/11.html
Ο «δρόμος του θανάτου» και άλλοι 11 παράξενοι δρόμοι του κόσμου. Τις περισσότερες φορές οι ταξιδιώτες ανυπομονούν να φτάσουν στον προορισμό τους, αφού με την άφιξή τους ξεκινά ουσιαστικά το ταξίδι ή οι διακοπές τους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_23.html
Το χρονικό της δολοφονίας της «Μαύρης Ντάλιας» που συνεχίζει να στοιχειώνει τα αστυνομικά χρονικά. Μια μητέρα που βόλταρε αμέριμνη με το παιδί της στους δρόμους του Λος Άντζελες έμελλε να απαντήσει το ειδεχθές πρόσωπο του τρόμου. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_29.html
Οι πιο περίεργες μηχανές του κόσμου. Μηχανές και μηχανάκια έχουμε θαυμάσει πολλά και διάφορα, από φιλόδοξα concepts μέχρι και υπέροχες δημιουργίες που είδαν τελικά το φως της παραγωγής. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_64.html
Η συγκλονιστική ζωή του Μπρους Λι. Είναι ο δάσκαλος των πολεμικών τεχνών και το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο του χώρου. Αστέρας του κινηματογράφου και σκηνοθέτης, ο Μπρους Λι δεν ήταν άλλος ένας «σκληρός» του σινεμά που έσπαγε τους κακούς στο ξύλο. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_28.html
Η ιστορία και η δράση των Ερυθρών Ταξιαρχιών, της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης της Ιταλίας. Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες ήταν μια τρομοκρατική οργάνωση ακραίων Μαρξιστών-Λενινιστών που έδρασε στην Ιταλία. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_21.html
Τα μεγάλα και άλυτα μυστικά του τάγματος των Ναΐτών. Δεν είναι πολλές οι σκιώδεις και αποκρυφιστικές οργανώσεις που έχουν μαγνητίσει διαχρονικά το συλλογικό φαντασιακό όσο το περιβόητο χριστιανικό μοναστικό τάγμα και μάλλον υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό. [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/03/blog-post_5.html
Πέντε ταινίες που αποκλείεται να δεις μέχρι το τέλος. Υπάρχουν πολλά είδη σινεμά. Το καλό σινεμά, το κακό, το μέτριο και αυτό που κάποιες φορές αναρωτιέσαι γιατί έχει δημιουργηθεί. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_392.html
Εργα και ημέρες του «βασιλιά της κοκαΐνης» Πάμπλο Εσκομπάρ. Ήταν ο βασιλιάς» της κοκαΐνης. Τις δεκαετίες '70 και '80 έφτασε να ελέγχει έως και το 80% της διακίνησης του σκληρού ναρκωτικού. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2015/11/adidas-puma.html
Η ιστορία της Adidas που έφερε την… ίδρυση της Puma. Μια γερμανική οικογένεια που έμελλε να αφήσει το όνομά της στην αθλητική βιομηχανία, δύο πασίγνωστες εταιρείες και μια πολύ μεγάλη κόντρα συνθέτουν το παζλ της Adidas, της εταιρείας που ντύνει σήμερα τη Γιουβέντους. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_131.html
Η μεγάλη σφαγή και το ξεκαθάρισμα της Μαφίας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Νομίζετε πως η γιορτή των ερωτευμένων περιλαμβάνει μόνο λουλούδια και αγάπες; Λάθος. Όταν η ειρωνεία κλείνει το μάτι, η μέρα του έρωτα και του πάθους μετατρέπεται σε αδίστακτες ώρες φονικών μακελειών! [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_2.html
Τα πιο φρικτά βασανιστήρια του Μεσαίωνα. Η εποχή που είναι γνωστή ως «Σκοτεινά Χρόνια», ο φοβερός και τρομερός ευρωπαϊκός Μεσαίωνας, λογίζεται ως μια από τις πλέον βίαιες ιστορικές εποχές. [Ολόκληρο το θέμα +]


http://www.forzajuve.gr/2016/02/10.html
Τα 10 ξεκαθαρίσματα κορυφαίων μαφιόζων μέσα από πραγματικές φωτογραφίες. Ο πόλεμος του οργανωμένου εγκλήματος και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών αφήνουν πίσω τους ένα σωρό θύματα. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/02/blog-post_600.html
Μια φωτογραφική πανδαισία από όμορφα κορίτσια με τατουάζ. Τατουάζ και γυναίκες, ένας υπέροχος συνδυασμός! Ειδικά όταν η γυναίκα έχει τύπο και μπορεί να το «υποστηρίξει», το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/01/blog-post_187.html
Η πολυτάραχη ζωή του μεγαλύτερου μαφιόζου Αλ Καπόνε. Ο γιος μιας φαμίλιας ιταλών εμιγκρέδων κατάφερε να αναρριχηθεί στα υψηλότερα κλιμάκια της αμερικανικής μαφίας σφραγίζοντας με την εγκληματική ζωή του τα παγκόσμια χρονικά του οργανωμένου εγκλήματος. [Ολόκληρο το θέμα +]

http://www.forzajuve.gr/2016/01/blog-post_539.html
Το θρυλικό τάγμα των Ναΐτών και οι συνομωσίες που το περιβάλουν. Εκατοντάδες χρόνια πίσω, ένας νεαρός μοναχός στην Ιερουσαλήμ προσέγγισε επιφυλακτικά δύο ιππότες και τους ρώτησε... [Ολόκληρο το θέμα +]
http://www.forzajuve.gr/2016/01/blog-post_898.html
Η ιστορία του νησιού της βόρειας Ιταλίας που… μυρίζει θάνατο. Βλέποντας κανείς από μακριά το Ποβέλια νιώθει ότι πρόκειται για ένα μικρό ειδυλλιακό νησάκι, «εμπνευσμένο» από τον ρομαντισμό της Βενετίας, που βρίσκεται πολύ κοντά του. [Ολόκληρο το θέμα +]Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου