26 Μαρ 2016

Τι απαντά ο Σιμόνε Τζάτζα για το ενδιαφέρον του Κόντε και την Τσέλσι

Αγνοια για τα περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε για τον Σιμόνε Τζάτζα, δήλωσε ο μάνατζερ του.

Ο Ιταλός φορ της Γιουβέντους πρωταγωνιστεί για ακόμη μία φορά σε μεταγραφικά σενάρια, με την Τσέλσι να παρουσιάζεται αυτή τη φορά ως η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει. Κάτι που δεν επιβεβαίωσε, πάντως, ο Κριστιάν Μαϊφρέντι...

«Εμαθα για το ενδιαφέρον της Τσέλσι μέσω του Τύπου. Δεν έχω τίποτα να πω επισήμως, δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο δημοσιεύματα στο ίντερνετ, τα οποία διάβασα. Είναι ωραίο, φυσικά, να παρουσιάζεσαι ως στόχος μιας μεγάλης ομάδας αλλά υπάρχουν ακόμη σχεδόν δέκα ματς για να ολοκληρωθεί η σεζόν της Γιουβέντους, με την οποία ο Σιμόνε είναι πολύ δεμένος» είπε ο μάνατζερ του Τζάτζα και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο.

«Είναι μια εντελώς νέα περίοδος για τον Σιμόνε αυτοί οι οκτώ μήνες που αγωνίζεται με την φανέλα της Γιούβε. Ως μάνατζερ του, έχω δει την ωρίμανση του σε σχέση με την εποχή της Σασουόλο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του. Οποτε κλήθηκε, τα πήγε πολύ καλά, έχει βάλει 7 γκολ σε σχεδόν 750 λεπτά, μια άριστη αναλογία. Ελπίζω να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής πριν το τέλος της φετινής σεζόν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου