19 Απρ 2016

Αλέγκρι: Να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας και την... κακία μας ως το τέλος

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου.

Αναλυτικά τα κυριότερα από όσα είπε ο Μαξ στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Τετάρτης με την Λάτσιο.

Για την ανανέωση του συμβολαίου: «Θα συναντηθούμε με τη διοίκηση αφού πρώτα θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας, επομένως μάλλον όχι αυτή την εβδομάδα. Δεν υπάρχουν προβλήματα, αν ήθελα να φύγω θα το είχα πει πριν ένα μήνα. Ετσι θα είχε χρόνο η Γιουβέντους να βρει άλλον προπονητή και θα είχα και εγώ χρόνο να βρω άλλη ομάδα. Αλλιώς, θα πήγαινα στην παραλία... Θα μιλήσουμε, θα υπογράψουμε και μετά θα σχεδιάσω με τους συνεργάτες μου την δουλειά της επόμενης σεζόν ώστε να βελτιώσουμε την δουλειά που κάναμε φέτος».

Για τις σκέψεις του σχετικά με την 11άδα του αγώνα με την Λάτσιο: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστεί ο Λεμινά ή ο Ερνάνες μπροστά από την άμυνα. Στην επίθεση θα ήθελα να έχω στη διάθεση μου τον Μοράτα αλλά είναι τιμωρημένος. Δεν γίνεται να χάνουμε συνέχεια παίκτες επειδή παίρνουν κάρτες για διαμαρτυρία... Εγινε με τον Κεντίρα, τον Τζάτζα, τώρα τον Μοράτα. Αύριο θα έχω τρεις επιθετικούς διαθέσιμους, θα δούμε. Μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή και στην άμυνα, πρέπει να δω ποιος από τους Μπαρτσάλι, Ρουγκάνι και Μπονούτσι είναι πιο κουρασμένος. Στο κεντρο θα παίξουν δύο από τους Πογκμπά, Ασαμόα, Κεντίρα και Στουράρο. Ο Περέιρα θα είναι έτοιμος από την Πέμπτη, θα υπολογίζεται για τον αγώνα με την Φιορεντίνα».


Για τους αριθμούς της Γιουβέντους και πόσο τον ενδιαφέρουν:
«Αυτή την στιγμή έχουμε τρεις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με πέρυσι την ίδια αγωνιστική. Εχουμε κάνει κάτι σημαντικό, όπως και η Νάπολι που παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου γιατί μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα και αυτό πρέπει να το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ποιοι αριθμοί με ενδιαφέρουν; Το γεγονός ότι θέλουμε ακόμη επτά βαθμούς για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η Νάπολι μπορεί να φτάσει, αν κάνει μόνο νίκες, στους 85. Εμείς πρέπει να πάρουμε έναν περισσότερο».

Για την Λάτσιο: «Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το ματς. Αλλαξαν προπονητή, έχουν δύο σερί νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ και είναι αήττητοι στα τελευταία εννιά εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι και τις 21 Μαΐου, τον τελικό του Coppa Italia. Σίγουρα δεν πρέπει να έχουμε ξανά τα μπλακ-άουτ που είχαμε στο ματς με την Παλέρμο, παρά το τελικό 4-0».

Για το αν περιμένει να δώσουν όλοι συγχαρητήρια στη Γιουβέντους για όσα έχει κάνει φέτος:
«Κάποιοι έχουν ήδη δώσει, κάποιοι άλλοι θα μας δώσουν αφού πρώτα πετύχουμε τους στόχους μας γιατί ακόμη δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα. Το να πάρεις πέντε σερί πρωταθλήματα μόνο εύκολο δεν είναι. Βλέπουμε τι γίνεται στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού αλλά η ψυχολογική κατάσταση έχει αλλάξει. Αυτό δεν πρέπει να γίνει με εμάς, πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση μας και την... κακία μας ως το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου