10 Απρ 2016

Η νίκη της Γιούβε θα φέρει εξελίξεις στη Μίλαν και η... απίθανη δήλωση του Γκαλιάνι

Εντονη κριτική στον Μάριο Μπαλοτέλι έκανε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως ο παίκτης των ροσονέρι βγαίνοντας αλλαγή δε χαιρέτησε τον προπονητή του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Με απλά… ιταλικά, ο Γκαλιάνι είπε πως ο Μπαλοτέλι δεν προσφέρει τα αναμενόμενα και πως το μέλλον του στο Μιλάνο δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Όπως ευχάριστο δεν είναι και το κλίμα στην ομάδα.

Να θυμίσουμε πως στη Μίλαν αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως… τελικό και είχαν κλειστεί στο Μιλανέλο για μία εβδομάδα. Μετά την ήττα από την Αταλάντα την προηγούμενη αγωνιστική, ο Μιχαΐλοβιτς δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές του να πάνε στα σπίτια τους ώστε να προετοιμαστούν όσο πιο καλά γίνεται για το ματς με τη Γιούβε.

Η νέα ήττα, εντός έδρας αυτή τη φορά, μπορεί να φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μίλαν, την αντίπαλο της Γιουβέντους στο Coppa Italia. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει ανοιχτή κόντρα με τον τωρινό προπονητή και δεν είναι απίθανο να τον τελειώσει μέσα τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να αναφερθεί μια δήλωση του Γκαλιάνι μετά το ντέρμπι του Μιλάνου: «Νομίζω πως θα αντιμετωπίσουμε ξανά τη Γιούβε, για τρίτη φορά γιατί αν κερδίσει το σκουντέτο, θα παίξουμε στο Σούπερ Καπ, ανεξάρτητα από το ποιος θα πάρει το κύπελλο». Η συγκεκριμένη δήλωση, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας, δείχνει πως η Μίλαν έχει μικρύνει αγωνιστικά.

Όταν ένας τόσο κορυφαίος παράγοντας, τη στιγμή που η Μίλαν ακροβατεί μεταξύ βγαίνω-δε βγαίνω Ευρώπη, λέει πως οι δύο ομάδες θα παίξουν και πάλι στο Σούπερ Καπ, αυτό δείχνει πολλά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου