12 Απρ 2016

Τα μεταγραφικά σενάρια για Λεμινά και Γιάγια Τουρέ

Νέα μεταγραφικά σενάρια για την Γιουβέντους, σχετικά με δύο χαφ. Ο ένας είναι ήδη στην ομάδα, ο άλλος μπορεί να έρθει.

Εχουν ήδη γραφτεί πολλά για τους μπιανκονέρι και δεδομένα θα γραφτούν άλλα τόσα και περισσότερα, μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού. Η οποία, βέβαια, δεν έχει ανοίξει ακόμη αλλά αυτό λίγο απασχολεί τα ΜΜΕ, τα οποία καθημερινά φέρνουν και διώχνουν παίκτες. Τα τελευταία που κυκλοφόρησαν, αφορούν στους Μάριο Λεμινά και Γιάγια Τουρέ.

Ο Λεμινά, όπως έχουμε ξαναγράψει, περιμένει για να δει τι θα γίνει με την περίπτωση του αφού η Γιούβε έχει οψιόν αγοράς του από την Μαρσέιγ αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κάνει ή όχι χρήση αυτής. Ετσι, δημοσιεύματα στην Ιταλία και την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Νάπολι και Αρσεναλ, σε περίπτωση που οι μπιανκονέρι δεν τον αγοράσουν.

Την ίδια ώρα, επίσης σε Ιταλία και Αγγλία, γράφουν ότι η Γιουβέντους ενδέχεται να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του Γιάγια Τουρέ, ο οποίος θέλει, όπως ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι, να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Με τις φήμες για τον Τουρέ ασχολήθηκε και το Sky Italia, υποστηρίζοντας πως ακόμη κι αν η Γιούβε κάνει όντως κίνηση για την απόκτηση του, αυττή θα είναι ανεξάρτητη από το θέμα Πογκμπά. Δεν σημαίνει δηλαδή πως αν έρθει ο Τουρέ θα φύγει ο Πολ, ή ότι αν μείνει ο Πογκμπά δεν μπορεί να έρθει ο Γιάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου