10 Απρ 2016

Αναγνώστης ευχαριστεί τον Ντελ Πιέρο και το… forzajuve.gr

Ένα μέιλ-ευχάριστη έκπληξη έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του forzajuve.gr. Τιφόζο της Γιούβε και αναγνώστης της σελίδας, ευχαριστούσε τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και… εμάς.

Ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο του αναγνώστη και οι δύο φωτογραφίες που μας έστειλε:

«Γεια σας μπιανκονέρι και Forza Juventus

Σας διαβάζω καθημερινά εδώ και μήνες αλλά σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια επιτυχία που οφείλεται στον αρχηγό μας αλλά και στη δική σας προώθηση. Με το χθεσινό σας θέμα “Ο Αλεξ όχι μόνο προβλέπει τον νικητή του Μίλαν-Γιούβε αλλά δίνει και τελικό σκορ” (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ), με στείλατε ταμείο!



Πίστεψα τον Ντελ Πιέρο και πόνταρα το σκορ που είπε αλλά θα ήθελα να σας πω ένα μπράβο για την προβολή του θέματος αλλά και για τη συνολική δουλειά που κάνετε και είναι εντυπωσιακή για τα δεδομένα της Ελλάδας. Συνεχίστε έτσι!



Με Γιουβεντίνικη εκτίμηση,
Στέφανος»

Στέφανε, σε ευχαριστούμε για το μέιλ και τα καλά σου λόγια. Είναι πολύ σημαντικό που μπήκες στη διαδικασία να μας γράψεις τις σκέψεις σου. Πάντα επιτυχίες. Forza Juve!

Με αφορμή αυτό το μέιλ, θυμίζουμε πως όποιος αναγνώστης της σελίδας θέλει να επικοινωνήσει με το forzajuve.gr, μπορεί να το κάνει ή συμπληρώνοντας τη σχετική Φόρμα Επικοινωνίας που υπάρχει δεξιά στο μενού του σάτι ή στέλνοντας μέιλ στο famigliabianconera@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου