10 Απρ 2016

Η Γιούβε φέρεται να «βλέπει» τον γιο ενός προπονητή και κάποιες σκέψεις γύρω από αυτό το ρεπορτάζ

Όπως έχει γραφτεί και αναλυθεί αρκετές φορές από το forzajuve.gr, η Γιουβέντους ρίχνει δίχτυα σε πολλούς νεαρούς παίκτες. Το δίκτυό της, παρακολουθεί δεκάδες ποδοσφαιριστές και όταν η διοίκηση αξιολογεί θετικά κάποια περίπτωση, την εξετάζει πιο σοβαρά.

Ένας από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρακολουθεί η Γιουβέντους, σύμφωνα με το Calciomercato, είναι ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο. 

Το όνομα του 22χρονου δεξιού εξτρέμ μπορεί στους περισσότερους να μη λέει τίποτα, και είναι λογικό αυτό, αλλά το όνομα του πατέρα του ίσως λέει κάτι. Ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο, είναι γιος του προπονητή της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Του προπονητή της ομάδας, δηλαδή, που αγωνίζεται ο Ντομένικο Μπεράρντι, που φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους. Του προπονητή της ομάδας που θα δοθεί δανεικός ο Ρολάντο Μαντραγκόρα, μια μεταγραφή που έκλεισε πριν λίγο καιρό η Μεγάλη Κυρία. Της ομάδας που η Γιούβε αγόρασε τον Τζάτζα το καλοκαίρι.

Η ιταλική ιστοσελίδα ανέφερε πως άνθρωποι των μπιανκονέρι παρακολούθησαν χθες το παιχνίδι της Βίρτους Λαντσιάνο για τη Serie B (ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από την Εντέλα).

Ας κάνουμε κάποιες σκέψεις πάνω σε αυτό το ρεπορτάζ…

Πρώτα απ’ όλα, έγινε ξεκάθαρη αναφορά πως πήγαν στο γήπεδο για να τον δουν. Αυτό δεν αμφισβητείται. Δεύτερον, ένας 22χρονος που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην… Γκούμπιο, Κρεμονέζε και Βίρτους Λαντσιάνο δεν είναι (ακόμη) ταλέντο και η πορεία του μόνο πολλά υποσχόμενη δεν είναι.

Σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ντομένικο Μπεράρντι θα έρθει στο Τορίνο καθώς η Γιουβέντους είναι πρόθυμη να πληρώσει στη Σασουόλο για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Δε θα ήταν… άσχημο, ούτε κακό, να γίνει και λίγος ντόρος για τον γιο του προπονητή της Σασουόλο ώστε να ακουστεί το όνομά του. Η ομάδα του βρίσκεται μία θέση από τη ζώνη του υποβιβασμού και ίσως να μην ήθελε ο Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο να αγωνίζεται του χρόνου στην τρίτη κατηγορία.

Και ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως ασχολείται μαζί του η Γιουβέντους, όπως και να ’χει τον φέρνει στην επικαιρότητα (εδώ ασχοληθήκαμε εμείς, εδώ στην Ελλάδα, στην Ιταλία δε θα έγινε συζήτηση).

Και όλο και κάποια ομάδα της Serie B μπορεί να ενδιαφερθεί να πάρει τον ταλαντούχο γιο του προπονητή της Σασουόλο, της ομάδας που η Γιουβέντους διατηρεί άριστες σχέσεις…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου