27 Απρ 2016

Βίντεο με την κόρη του Αλέγκρι να τραγουδάει τον ύμνο της ομάδας

Ενα μήνυμα και ένα βίντεο της Βαλεντίνα Αλέγκρι, είναι κι αυτά ενδεικτικά του πόσο άνετα νιώθει πλέον στη Γιουβέντους ο πατέρας της.

Το κλίμα τον Απρίλιο του 2016 δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Ιουλίου του 2014 για τον Μαξ Αλέγκρι, ο οποίος έχει καταφέρει την εκτίμηση όλων για τη δουλειά του. Και όσο πιο άνετα νιώθουν οι Γιουβεντίνοι με τον Αλέγκρι, άλλο τόσο νιώθει και αυτός με τους Γιουβεντίνους, όπως φαίνεται και από το παρακάτω μήνυμα που έγραψε σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης η κόρη του, Βαλεντίνα.

«Οταν πριν δύο χρόνια άρχισα να πλησιάζω τον πλανήτη Γιούβε ήμουν σκεπτική γιατί για αυτή την ομάδα άκουγα να μιλάνε μόνο άσχημα: "Κλέβουν, είναι κλέφτες". Μετά, η υποδομή που υπήρξε σίγουρα δεν ήταν από τις καλύτερες. Εγώ, όμως, πάντα υποστήριζα τον πατέρα μου, χωρίς να μπλέκω πολύ με όλα αυτά. Αυτή η ομάδα, όμως, με έχει κατακτήσει πλέον. Δεν ξέρω, οι τιφόζι, τα πρόσωπα, το κλίμα, η πίστη, το fino alla fine ήταν ένα πραγματικό μάθημα ζωής για μένα. Σήμερα, δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενη για το γεγονός ότι αποτελώ μέλος του πλανήτη Γιούβε, είμαι ευτυχισμένη και υπερήφανη για τα αποτελέσματα αυτής της διετίας. Η διοίκηση, η ομάδα, οι τιφόζι είναι μια υπέροχη σπουδαία οικογένεια».

Η Βαλεντίνα, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί αλλά ανέβασε και ένα βίντεο, στο οποίο -όπως είχε υποσχεθεί σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου- τραγουδάει τον ύμνο της Γιούβε. Κερδίζει συνεχώς πόντους ο Μαξ...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου