10 Απρ 2016

Ευχάριστες εξελίξεις για Μπεράρντι και Μοράτα

Ενα ενδιαφέρον μεταγραφικό ρεπορτάζ έχει στο σημερινό της φύλλο η Gazzetta dello Sport.

Μπορεί η Γιουβέντους να έχει μπει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του 5ου σερί πρωταθλήματος και του κυπέλλου αλλά υπάρχουν και τα μεταγραφικά. Και σε αυτά αναφέρεται σήμερα η Gazzetta dello Sport, εστιάζοντας στους Ντομένικο Μπεράρντι και Αλβαρο Μοράτα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα παρουσιάζει σαν δεδομένη την απόκτηση του Μπεράρντι, αναφέροντας ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έδωσε το «ok» και η διοίκηση αποφάσισε να δώσει τα 25 εκατ. ευρώ στη Σασουόλο.

Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον και από την πλευρά της Μίλαν αλλά από την στιγμή, γράφει η Gazzetta, που έδωσε την συγκατάθεση του ο Αλέγκρι, η μετακίνηση του Μπεράρντι στη Γιούβε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Σε ό,τι αφορά τον Μοράτα, η Gazzetta παρουσιάζει σαν σίγουρο ότι η Γιουβέντους θα προσφέρει στην Ρεάλ το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για να ακυρωθεί η ρήτρα στο συμβόλαιο και να κλείσει αυτό το θέμα.

Ο Μπέπε Μαρότα είπε και χθες, πριν την έναρξη του ματς στο Μιλάνο, ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στις συζητήσεις ο ίδιος ο Μοράτα και τόνισε ότι ο Αλβαρο έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει να παραμείνει μπιανκονέρο.

Για να γίνει λοιπόν αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport, η Γιούβε είναι διατεθειμένη να δώσει στην Ρεάλ το ποσό των 20 εκατ. ευρώ (όσα είχε δώσει και πριν δύο καλοκαίρια για να τον αποκτήσει) ώστε να απαλλαγεί από την... δαμόκλειο σπάθη (όπως λέει και ο Μαρότα) της ρήτρας, η οποία έχει ισχύ και για το καλοκαίρι του 2017.

Στόχος της Γιουβέντους είναι να βγει από την μέση αυτή η ρήτρα, έχοντας σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή, όπως είπε ο γενικός διευθυντής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου