28 Απρ 2016

Τα πρώτα θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση κορυφής για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι αναμένεται να συναντηθούν άμεσα για να βάλουν κάτω τα μεταγραφικά θέματα.

Τόσο ο προπονητής όσο και ο γενικός διευθυντής ξεκαθάρισαν πριν λίγες μέρες ότι η ανανέωση του συμβολαίου θα ανακοινωθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης.

Το θέμα, άλλωστε, είναι καθαρά τυπικό αφού υπάρχει απόλυτη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ετσι, η Γιουβέντους δεν πρέπει να χάσει καθόλου χρόνο και οι Μαρότα-Παράτιτσι αναμένεται να συναντηθούν με τον Αλέγκρι εντός της Τετάρτης ή την Πέμπτη.

Η συνάντηση, σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ, δεν αφορά τόσο την υπογραφή του συμβολαίου, αυτό είναι καθαρά τυπικό θέμα, αλλά μια πρώτη κουβέντα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και ειδικά για το θέμα της επίθεσης. Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αλβαρο Μοράτα αλλά θέλει να είναι και προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, γι' αυτό -γράφουν οι Ιταλοί- αυτή η συνάντηση των τριών θα κάνει σαφές ένα πράγμα...

Στόχος είναι να μείνει ο Μοράτα αλλά αν αυτό δεν γίνει, ο ιδανικός αντικαταστάτης θα είναι ο Εντίνσον Καβάνι. Αυτόν θέλει ο Αλέγκρι, αυτό θα πει και στους Μαρότα-Παράτιτσι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου