25 Απρ 2016

Ο θρίαμβος των πρωταθλητών μέσα από τα πρωτοσέλιδα

Η Γιουβέντους είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια για 5η σερί χρονιά και οι ιταλικές εφημερίδες υποδέχονται το γεγονός με καθολική αναγνώριση της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα σημερινά πρωτοσέλιδα, λίγο πριν το Ρόμα-Νάπολι που μπορεί να σημάνει και την μαθηματικά κατάκτηση του τίτλου.


Tuttosport: «Θρυλικοί. Γκολ των Μάντζουκιτς, Κάλινιτς και Μοράτα, στο τέλος ο σούπερ Μπουφόν απέκρουσε ένα πέναλτι που δόθηκε γενναιόδωρα από τον Ταλιαβέντο: Η Γιούβε άλωσε και τη Φλωρεντία και πέτυχε τον 24ο θρίαμβο στις τελευταίες 25 αγωνιστικές. Και αν σήμερα η Νάπολι δεν νικήσει στη Ρώμη, μπορεί να έρθει η έκρηξη για την γιορτή του ιστορικού 5ου scudetto».

Gazzetta dello Sport: «Αξίζει για πέντε. Η Γιούβε νίκησε 2-1 στη Φλωρεντία, είναι η ώρα του scudetto. Μάντζουκιτς και Μοράτα τα γκολ, ο Μπουφόν απέκρουσε πέναλτι στο τέλος. Σήμερα οι μπιανκονέρι θα είναι πρωταθλητές αν η Νάπολι δεν νικήσει στη Ρώμη».

Corriere dello Sport: «Γιούβε, σκουντέτο για γίγαντες. Θρίαμβος στη Φλωρεντία, σήμερα μπορεί να έρθει το 5ο σερί πρωτάθλημα. Γκολ των Μάντζουκιτς, Κάλινιτς και Μοράτα: Καθάρισε ο Μπουφόν με την απόκρουση του καθοριστικού πέναλτι. Και αν η Νάπολι δεν νικήσει, ο τίτλος θα... σερβιριστεί στην πολυθρόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου