18 Απρ 2016

Μπονούτσι: Στη Γιούβε υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άντρες

Η Γιουβέντους είναι κοντά στην κατάκτηση ενός απίστευτου πρωταθλήματος και ο Λεονάρντο Μπονούτσι είπε όσα θα θέλαμε να πούμε όλοι μας.

Το τραγικό ξεκίνημα των μπιανκονέρι έκανε όλους τους αντιπάλους να πιστεύουν ότι φέτος ήταν η σεζόν τους αλλά τελικά η Γιούβε τους υπενθυμίζει κάποια πράγματα με... σαδιστικό τρόπο. Και ταυτόχρονα με επιβλητικό αφού από την 14η θέση και το -11 είναι στην κορυφή και στο +9, έχοντας 22 νίκες και μία ισοπαλία σε 23 αγωνιστικές! Επίδοση που αφαιρεί κάθε άλλοθι από οποιονδήποτε, όπως είπε ο Μπονούτσι.

«Πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, έχοντας στο μυαλό μας ότι αυτό που κάνουμε είναι κάτι πραγματικά ιστορικό. Το μυστικό μας είναι ότι στα αποδυτήρια μας υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άντρες.

Ακόμη και οι νέοι κατάλαβαν ότι όταν φοράς αυτή τη φανέλα πρέπει να νικάς. Οτι πρέπει να ιδρώνουν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα καλύπτει 20 βαθμούς σε σχέση με την 2η της βαθμολογίας (η Γιούβε ήταν στο -9 από τη Νάπολι και πήγε στο +9) δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κάποιος άλλοθι.

Αυτό που πρέπει να κάνει να χειροκροτήσουν όλοι μια ομάδα που γράφει ιστορία. Ξέρουμε, βέβαια, ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην Ιταλία αλλά δεν μας πειράζει, συνεχίζουμε στον δρόμο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με πατημένο το γκάζι ως το τέλος για να αποδείξουμε ακόμη μία φορά, σε όλους, ότι η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου