3 Μαΐ 2016

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στη Μίλαν τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό με τη Γιούβε

Η Γιουβέντους έχει το μυαλό της στον τελικό του Coppa Italia με την Μίλαν. Ποιος θα είναι, όμως, ο προπονητής των ροσονέρι εκείνη την ημέρα;

Με τη νίκη στο Σαν Σίρο πριν λίγες εβδομάδες, χάρη στα γκολ των Μάντζουκιτς και Πογκμπά, οι μπιανκονέρι είχαν κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα τελείωσαν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς από τον πάγκο των Μιλανέζων.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε να απολύσει τον Σέρβο τεχνικό και να προωθήσει στην πρώτη ομάδα του Κρίστιαν Μπρόκι αλλά δεν δικαιώθηκε...

Μετά την αλλαγή προπονητή η Μίλαν είναι ακόμη χειρότερη, έπεσε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα και κυκλοφορούν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία η διοίκηση σκέφτεται να ξαναστείλει στην Primavera τον Μπρόκι για να... επαναπροσλάβει τον Μιχαΐλοβιτς!

Απέναντι σε αυτό το χάος των Μιλανέζων, η Γιουβέντους πρέπει απλά να συνεχίσει την δουλειά της, να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα και να πάει στις 21 Μαΐου στη Ρώμη για να πάρει το 11ο κύπελλο της ιστορίας της, πανηγυρίζοντας παράλληλα το δεύτερο σερί νταμπλ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου