11 Μαΐ 2016

Οι τρεις ενδείξεις που αναφέρει η Gazzetta εξηγώντας πως υπάρχει εκνευρισμός της Γιούβε πριν το τελικό

Για τις τρεις ενδείξεις, που κάνουν μια απόδειξη, του εκνευρισμού στη Γιουβέντους πριν τον τελικό του Coppa Italia, γράφει η Gazzetta dello Sport.

Η ήττα από την Βερόνα δεν προκαλεί συναγερμό στις τάξεις της ομάδας, όπως είπε ο Στέφαν Λιχτστάινερ, αφού είναι κατανοητό το να υπάρξει ένα άσχημο αποτέλεσμα μετά από τέτοιο εντυπωσιακό σερί νικών.

Οι μπιανκονέρι αν ήθελαν θα μπορούσαν να βρουν δικαιολογίες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι δεν υπήρχε βαθμολογικό κίνητρο και ήταν πάρα πολλές οι απουσίες, αλλά δεν θέλουν. Και δεν θέλουν, επειδή στόχος είναι να μη χαλαρώσει κανείς πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Ετσι, γράφει η Gazzetta dello Sport, υπάρχουν τρεις ενδείξεις, που αποτελούν μια απόδειξη όπως λένε στην Ιταλία, για τον εκνευρισμό που υπάρχει λόγω της αδιαφορίας στο Μπεντεγκόντι που έφερε την ήττα...

Ενδειξη 1η
Οι δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μετά το τέλος του ματς. Ο προπονητής τόνισε φανερά εκνευρισμένος ότι δεν επιτρέπεται να χαλαρώσεις και να πανηγυρίσεις περισσότερο από όσο πρέπει μετά από μια επιτυχία, γιατί στη συνέχεια είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς... πατώντας ένα κουμπί. Δεν είναι τόσο απλό.

Ενδειξη 2η
Η απόφαση που πάρθηκε να μην υπάρξει παρέλαση στους δρόμους του Τορίνο με ανοιχτό πούλμαν μετά την φιέστα του Σαββάτου. Οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα θα περιοριστούν εντός του Juventus Stadium.

Ενδειξη 3η
Ο Ιταλός κωμικός Εντοάρντο Μέκα έφτιαξε ένα βίντεο με το οποίο ήθελε να σατιρίσει, με ωραίο τρόπο, την καθημερινότητα του Αλέγκρι, ο οποίος είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην Ιταλία πλέον. Στο βίντεο συμμετείχε και η κόρη του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στη Γιουβέντους εκτίμησαν την προσπάθεια του κωμικού. Αν και το βίντεο, όπως σημειώνει η Gazzetta dello Sport, δεν είχε κάτι προσβλητικό, ο Αλέγκρι και η διοίκηση ζήτησαν να αποσυρθεί και έτσι έγινε. Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουν καμία υπερπροβολή για κανέναν πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου