20 Μαΐ 2016

Κιελίνι: Κανείς δεν έκανε ποτέ δύο σερί νταμπλ, θέλουμε να γράψουμε ιστορία

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Coppa Italia.

Ο διεθνής αμυντικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Γιούβε είναι για τρίτη φορά στον τελικό τα τελευταία πέντε χρόνια, ξεκαθάρισε ότι οι μπιανκονέρι δεν έχουν χορτάσει με το πρωτάθλημα, τόνισε ότι σε ένα ματς όλα μπορούν να γίνουν και ειδικά με τη Μίλαν να θέλει αυτό το κύπελλο για να βγει Ευρώπη αλλά... προειδοποίησε ότι η Γιουβέντους θέλει το δεύτερο σερί νταμπλ για να γράψει (ξανά) ιστορία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κιελίνι.

«Είναι κάποια χρόνια τώρα που είμαστε σταθεροί και στο κύπελλο, υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για αυτό αλλά και μεγάλη υπευθυνότητα. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Θα είναι ένα ματς δύσκολο και ισορροπημένο, σε ένα ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να το αποδείξουμε. Θέλουμε πάρα πολύ αυτό το κύπελλο θα είναι κάτι ιστορικό, κανείς δεν έκανε ποτέ δύο σερί νταμπλ. Με το γκολ που έβαλα το προηγούμενο Σάββατο άφησα πίσω μου τους τελευταίους δύσκολους μήνες. Κάποιος μπορεί να πιστεύει ότι είμαστε χορτασμένοι αλλά δεν ισχύει αυτό. Ξέρουμε ότι η Μίλαν θα προσπαθήσει σε αυτό τον τελικό να σώσει τη φετινή σεζόν της αλλά είμαστε ένα βήμα πριν την ιστορία και το θέλουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου