11 Μαΐ 2016

Η αδιαφορία και μια σωστή σκέψη άλλαξαν τα σχέδια για τη φιέστα της Γιούβε

Οι ποδοσφαιριστές που κατέβηκαν στο Μπεντεγκόντι την προηγούμενη Κυριακή κατάφεραν να βάλουν τέλος στο απίστευτο σερί της Γιούβε.

Αρθρογραφία | Γιουβέντους

Η ομάδα ήταν αήττητη για 26 παιχνίδια, εκ των οποίων κέρδισε τα 25. Ανώδυνο θα πει κανείς σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά όχι και το καλύτερο να χάνεις από την τελευταία και ήδη υποβιβασμένη ομάδα της κατηγορίας.

Τελικά, η αδιαφορία τους κατάφερε να αλλάξει τα πλάνα της Γιουβέντους για τη φιέστα του Σαββάτου!

Ενώ αρχικά έγινε αίτημα στην Ομοσπονδία, αίτημα που έγινε δεκτό, για να μεταφερθεί ο αγώνας Σάββατο απόγευμα ώστε να υπάρχει χρόνος για τη γιορτή στην πόλη, με ανοιχτό λεωφορείο να μεταφέρει τους πρωταθλητές και το τρόπαιο, η διοίκηση αποφάσισε να ματαιώσει τέτοιου τύπου εκδηλώσεις.

Πλέον, η φιέστα θα περιοριστεί μόνο στο Juventus Stadium. Διοίκηση και προπονητής διαπίστωσαν σημάδια χαλάρωσης και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να τραβήξουν τα γκέμια τώρα που είναι νωρίς.

Ακολουθεί ένας τελικός κυπέλλου με τη Μίλαν. Μπορεί να είναι τελικός, μπορεί να είναι η Μίλαν αλλά όλοι γνωρίζουν πως αν η ομάδα, που φυσικά κατεβαίνει ως το απόλυτο φαβορί, δεν πάρει το κύπελλο, θα αφήσει μια πικρή γεύση σε μια επιτυχημένη χρονιά.

Σωστή η κίνηση των διοικούντων, από τη στιγμή που βλέπουν «περίεργες» συμπεριφορές. Κρίμα γιατί το 5ο σερί πρωτάθλημα έπρεπε να γιορταστεί με άκρως πανηγυρικό τρόπο. Προέχει όμως η κατάκτηση του νταμπλ. Εδώ που φτάσαμε, δεν υπάρχει λόγος να χαρίσουμε τίποτα σε μια ομάδα που έχει απογοητευτική χρονιά.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου