3 Μαΐ 2016

Ρουγκάνι: Παλιότερα ήμουν στην πλατεία και πανηγύριζα το πρωτάθλημα ως οπαδός, τώρα το κατέκτησα

Για τη βελτίωση του, τις κίτρινες κάρτες, την ικανοποίηση του Κιελίνι και τον... χορό στα αποδυτήρια, μίλησε ο Ντανιέλε Ρουγκάνι.

Ο νεαρός αμυντικός της Γιουβέντους έκανε δηλώσεις στην La Stampa και αναφέρθηκε στο πώς αισθάνεται όλο και πιο άνετα, αφού μαθαίνει από τις συμβουλές που παίρνει.

Οσα είπε ο Ρουγκάνι...

Για τις συνεχείς συμμετοχές και τις δύο σερί κίτρινες κάρτες: «Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είχα την υπομονή και ανταμείφθηκα. Ελπίζω να συνεχίσω. Πήρα και τις δύο κίτρινες κάρτες, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά αν θέλω να σταθώ σε αυτή την ομάδα, θα πρέπει να παίρνω και κάρτες. Ο Αλέγκρι μου ζητούσε να είμαι πιο επιθετικός με τον αντίπαλο, ο Κιελίνι λογικά θα είναι ικανοποιημένος»

Για την βελτίωση του και αν ελπίζει να κληθεί άμεσα στην εθνική ομάδα: «Είναι σημαντικό να γίνω μέλος αυτού του μπλοκ πρωταθλητών στη Γιούβε, ακολουθώντας το παράδειγμα τους και ακούγοντας τις συμβουλές τους. Προπονούμαι για να βελτιώνομαι, για να δείχνω ότι πρέπει να παίζω. Θέλω να τελειώσω την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και μετά ό,τι γίνει θα είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μου. Την εθνική θα πρέπει να την αξίζω στο γήπεδο. Τώρα έχω συνηθίσει στην άμυνα τριών αλλά πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο. Ο χρόνος είναι με το μέρος μου».

Για την πλάκα που του έκαναν οι συμπαίκτες του λόγω του πρώτου του πρωταθλήματος: «Χόρεψα μπροστά σε όλους στα αποδυτήρια με λατινοαμερικάνικη μουσική. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω».

Για το scudetto και το μέλλον του στη Γιούβε: «Ενα όνειρο που έγινε πραγματικότητα γιατί μέχρι και πριν λίγα χρόνια ήμουν στην άλλη πλευρά... Στην πλατεία και πανηγύριζα ως οπαδός. Τώρα ζω ένα μοναδικό συναίσθημα για ένα πρωτάθλημα που είναι ξεχωριστό με τον τρόπο που κατακτήθηκε. Μάλλον κανείς δεν πίστευε σε αυτό, εκτός από εμάς. Ελπίζω να μείνω στη Γιουβέντους για όσο το δυνατόν περισσότερο, να αποδείξω ότι αξίζω να μείνω τόσο. Αν είμαι καλός, θα μείνω πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου