5 Μαΐ 2016

Ο Ντιμπάλα μιλάει για την καθημερινότητά του 11.000 χλμ. μακριά από το σπίτι του

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παρομοίασε την φετινή αντεπίθεση της Γιουβέντους ως την κατάκτηση του τίτλου, με τον Μονομάχο.

Ο Αργεντίνος άσος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό GQ και σε αυτή του ζητήθηκε να παρομοιάσει τη φετινή εντυπωσιακή ανατροπή των μπιανκονέρι με μια ταινία.

«Θα έλεγα ότι η σεζόν μας ταιριάζει με τον Μονομάχο. Οπως εμείς, έτσι και ο Massimo Decimo Meridio δεν άρχισε καλά. Σκότωσαν την γύναικα του και το παιδί του. Με την δύναμη του, όμως, κατάφερε να σκοτώσει τον Καίσαρα, το οποίο ήταν αυτό που ήθελε. Οπως εμείς θέλαμε οπωσδήποτε τον τίτλο», είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η ζωής του από όταν ήταν πιτσιρικάς, ωριμάζοντας πιο γρήγορα: «Στην πραγματικότητα η ζωή μου άλλαξε πριν έρθω στην Ιταλία, όταν ήμουν 15 ετών και πήρα μεταγραφή στην Κόρδοβα για να παίξω στην Ιστιτούτο. Η Κόρδοβα είναι πιο μεγάλη πόλη από το Παλέρμο και το Τορίνο. Από εκεί και πέρα, φυσικά ήταν τεράστιο κεφάλαιο η μετακόμιση μου στην Ιταλία. Βρέθηκα στα 11.000 χλμ. μακριά από το σπίτι μου στα 17 μου χρόνια».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, ο Αργεντίνος είπε πως «μένω με την κοπέλα μου, κάνουμε ήρεμη ζωή. Μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα πάμε σινεμά ή θα αράξουμε για να δούμε ταινία ή σειρά στην τηλεόραση. Εβλεπα φανατικά το Narcos, τώρα το Prison Break. Διαβάζω επίσης, έστω πιο σπάνια» ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Πολ Πογκμπά, με τον οποίο είναι κολλητοί, όπως και για τον πανηγυρισμό τους με το Dab Dance, το οποίο μια περίοδο είχε γίνει... must.

«Ο Πολ είναι πάντα χαρούμενος, χορεύει και τραγουδάει. Μία μέρα, αστειευόμενοι, είπαμε ότι αν σκοράρουμε στον ίδιο αγώνα και οι δύο, θα πανηγυρίσουμε με το Dab Dance. Το κάναμε και από ό,τι είδαμε άρεσε πολύ».

Τέλος, σχετικά με το πιο όμορφο γκολ του ως μπιανκονέρο αλλά και γενικά στην καριέρα του, επέλεξε τα εξής: «Το πιο όμορφο ήταν σίγουρα αυτό κόντρα στη Σασουόλο γιατί η μπάλα πήγε ακριβώς εκεί που ήθελα. Οταν πετυχαίνεις ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι κάτι υπέροχο. Οσο για το πιο όμορφο γκολ συνολικά στην καριέρα μου, είναι δύσκολο να επιλέξω αλλά μάλλον θα πω αυτό κόντρα στην Τζένοα με τη φανέλα της Παλέρμο πέρυσι. Μοιάζει πολύ με αυτό κόντρα στη Σασουόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου