10 Μαΐ 2016

Οι τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις μέσα από ρεπορτάζ του Sky Italia

Τα τελευταία νέα από το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Γιουβέντους παρουσίασε το Sky Italia.

Η μεταγραφική ομάδα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε αρχικά στην ανανέωση των συμβολαίων των Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Αντρέα Μπαρτσάλι, προχωρώντας μετά στα υπόλοιπα νέα.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λοιπόν, ανάμεσα στη Γιούβε και την Βαλένθια έχουν αρχίσει οι επαφές για τον Αντρέ Γκόμες, ο οποίος προβάλει ως ο πρώτος στόχος των μπιανκονέρι για την μεσαία γραμμή.

Οι απαιτήσεις των Ισπανών θεωρούνται υψηλές αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα προκύψει συμφωνία, κάτι που η Γιουβέντους θέλει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα, προλαβαίνοντας τους άλλους «μνηστήρες», όπως για παράδειγμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από εκεί και πέρα, το Sky Italia υποστηρίζει πως ο βασικός στόχος για την δεξιά πλευρά, ως αξιόπιστη αλλαγή του Στέφαν Λιχτστάινερ, είναι ο Σίμε Βρσάλικο της Σασουόλο, για τον οποίο ενδιαφέρονται και ομάδες από Ισπανία-Γερμανία, ενώ οι δημοσιογράφοι του καναλιού θεωρούν δεδομένη την απόκτηση του Ντομένικο Μπεράρντι από την Σασουόλο.

Για δεύτερη σερί μέρα γίνεται αναφορά στον Πατρίς Εβρά, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά θα ανανεώσει το συμβόλαιο του, ενώ η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να κάνει ακόμη μία επένδυση για το μέλλον, αποκτώντας τον 18χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Κορίνθιανς, Μετέους Περέιρα.

Το ρεπορτάζ του Sky Italia, μάλιστα, θέλει τον Περέιρα και τον μάνατζερ του να πετάνε για Ιταλία άμεσα ώστε να οριστικοποιηθεί η απόκτηση του από τους μπιανκονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου