7 Μαΐ 2016

Τα υπέρ και τα κατά της περίπτωσης Πιάνιτς και η ιδέα της απόκτησής του

Ο Μιραλέμ Πιάνιτς θα ήταν το ιδανικό δώρο για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.

Το όνομα του Βόσνιου χαφ της Ρόμα ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα για τη Γιουβέντους και η GdS δίνει συνέχεια στο θέμα. Βασικά, σε σημερινό της άρθρο, υποστηρίζει πως ο Αλέγκρι έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Πιάνιτς και πιστεύει πως θα ήταν ο κατάλληλος για την ενίσχυση των μπιανκονέρι στο κέντρο.

Ο προπονητής της Γιούβε, μάλιστα, φέρεται από τους δημοσιογράφους της Gazzetta να έχει περάσει το μήνυμα στον ποδοσφαιριστή ότι θα τον ήθελε στο Τορίνο, βάζοντας του σιγά-σιγά την ιδέα.

Το δύσκολο, άλλωστε, στην περίπτωση Πιάνιτς είναι να εξασφαλίσει η Γιουβέντους το «ναι» του ποδοσφαιριστή. Αν το έχει, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην ολοκλήρωση της μεαγραφής αφού έχει στο συμβόλαιο του ρήτρα αποδέσμευσης, ύψους 38 εκατ. ευρώ. Ποσό, το οποίο μπορούν να δώσουν οι μπιανκονέρι, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, αν ο παίκτης έχει δώσει το ΟΚ.

Κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη ο Πιάνιτς, ο οποίος, γράφει η Gazzetta, έχει καλές σχέσεις με τους οπαδούς της Ρόμα και δεν θα είναι και το καλύτερο του να θεωρηθεί «προδότης».

Εκτός κι αν καταλάβει ότι οι τζαλορόσι δεν θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν, λόγω της ανάγκης τους να πουλήσουν κάποιον ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου