27 Μαΐ 2016

Η απάντηση που χρεώνουν στον Αλέγκρι, φέρνει πιο κοντά στον Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους

Μια δήλωση του Τζόρτζιο Κιελίνι, μια ατάκα που χρεώνεται στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και το ρεπορτάζ του Sky Italia, φέρουν πιο κοντά στη Γιουβέντους τον Ντάνι Αλβες.

Το θέμα του Βραζιλιάνου άσου είναι φυσικά Νο 1 στην Ιταλία αφού οι μπιανκονέρι είναι κοντά στην απόκτηση του. Τόσο κοντά ώστε οι Ιταλοί να υποστηρίζουν πως ουσιαστικά θα είναι... ανατροπή πλέον αν ο Αλβες δεν ντυθεί μπιανκονέρο. Και αυτό, πλέον, φαίνεται ότι το έχουν αντιλληφθεί όλοι.

Ο Κιελίνι, για παράδειγμα, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για την εθνική Ιταλίας, ρωτήθηκε για τον Ντάνι Αλβες και η απάντηση του έδειξε ότι μάλλον ξέρουν όλοι τι γίνεται.

«Ελπίζω να παίξει κι άλλους τελικούς Champions League ως το τέλος της καριέρας του αλλά όχι με την Μπαρτσελόνα» είπε ο Κιελίνι ενώ αίσθηση προκαλεί ένα δημοσίευμα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο προπονητής, παρέα με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ, ήταν σε ένα καμπ για μικρά παιδιά και οι δημοσιογράφοι, όπως είναι λογικό, τον πολιόρκησαν για τα μεταγραφικά. Οπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Αλέγκρι κάποια στιγμή ρωτήθηκε αν ο Ντάνι Αλβες έκλεισε στη Γιουβέντους και η απάντηση του ήταν η εξής: «Oui»!

Ο Αλέγκρι, δηλαδή, είπε «ναι» στα γαλλικά, προφανώς επειδή δίπλα του ήταν ο Τρεζεγκέ. Αν όντως ο Μαξ το είπε αυτό, αν έβγαλε δηλαδή τέτοια σιγουριά, τότε προφανώς το θέμα είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο.

Αυτό, άλλωστε, υποστηρίζει και το Sky Italia, το οποίο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ το βράδυ της Παρασκευής, υποστήριξε ότι ο Ντάνι Αλβες θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφή της Γιούβε στο φετινό καλοκαίρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου