27 Μαΐ 2016

Το ποσό που αναφέρει το Sky Italia ώστε να πάρει η Γιούβε τον Μασεράνο

Το Sky Italia ανέφερε συγκεκριμένο ποσό που θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Χαβιέρ Μασεράνο, με την Γιουβέντους να είναι σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή.

Τα καταλανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως οι μπλαουγκράνα δεν θέλουν να χάσουν τον Μασεράνο επειδή αποτελεί μία από τις κολώνες τους, τόσο αγωνιστικά όσο και στα αποδυτήρια. Σε αυτό το πλαίσιο, υπήρξαν και δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Μπαρτσελόνα θα ζητούσε την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο, δηλαδή 100 εκατ. ευρώ, από όποια ομάδα ενδιαφέρεται.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το Sky Italia, είναι αληθή ως προς το ότι η Μπάρτσα δεν θέλει να χάσει τον Αργεντίνο αλλά αναληθή ως προς το ποσό που θέλουν οι μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Sky αργά το βράδυ της Πέμπτης, οι Καταλανοί θα ζητήσουν το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Μασεράνο.

Πολύ μικρότερο από τα 100 της ρήτρας, μεγάλο όμως για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 32 ετών. Οπως και να έχει, το θέμα είναι πάντα ανοιχτό, με το Sky να τονίζει ότι η Γιουβέντους είναι πάντα σε επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να δουν πώς μπορούν να χειριστούν το θέμα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου