5 Ιουν 2016

Τα δύο σενάρια για ενίσχυση της αμυντικής γραμμής

Η Γιουβέντους δεν ξεχνάει την άμυνα και τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες ώρες είναι δύο.

Οι μπιανκονέρι θέλουν να αποκτήσουν και έναν κεντρικό αμυντικό, τόσο επειδή αποχωρεί ο Μάρτιν Κάσερες όσο κι επειδή οι Αντρέα Μπαρτσάλι και Τζόρτζιο Κιελίνι μεγαλώνουν. Ετσι, υπάρχουν δύο ονόματα που προβάλουν σήμερα στα ιταλικά ΜΜΕ, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις.

Το πρώτο είναι αυτό του Μεχντί Μπενάτια. Ο αμυντικός της Μπάγερν ακούγεται εδώ και καιρό για την Γιούβε, η οποία θα ενδιαφερόταν μόνο αν οι Βαυαροί δεχτούν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς και όχι υποχρεωτική ρήτρα.

Ο Μπέπε Μαρότα δεν θέλει η οψιόν να είναι μεγαλύτερη από 20 εκατ. ευρώ και η Μπάγερν φέρεται να θέλει να γίνει η δουλειά, ελπίζοντας και σε μια... μείωση στο ποσό που θα πρέπει να δώσει του χρόνου για να πάρει με κανονική μεταγραφή τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Για τον Μαρότα, πάντως, οι δύο περιπτώσεις είναι ξεχωριστές και δεν θέλει να μπλέξει το θέμα Μπενάτια με το θέμα Κομάν, γράφουν οι Ιταλοί.

Το άλλο όνομα είναι αυτό του Σκοντράν Μουστάφι της Βαλένθια. Είναι 24 ετών, διεθνής με την εθνική Γερμανίας και από το 2014 αγωνίζεται στη Βαλένθια, στην οποία πήρε μεταγραφή μετά την θητεία του στην Σαμπντόρια.

Αρέσει στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με την άμυνα της Γιουβέντους και το όνομα του και εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν προσεχώς.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου