5 Ιουν 2016

Μια ανακοίνωση και δύο διαπραγματεύσεις στο προσκήνιο

Η εβδομάδα που μπαίνει έχει άμεσο μεταγραφικό ενδιαφέρον για τη Γιουβέντους.

Αρχικά, όλοι αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Ντάνι Αλβες. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ανακοινώσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του, η Μπαρτσελόνα τον αποχαιρέτησε και η Γιουβέντους τον περιμένει.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει Δευτέρα ή Τρίτη. Από ’κει και πέρα, οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας θα ρίξουν το βάρος τους σε δύο υποθέσεις. Στον Αλβαρο Μοράτα και τον Ντομένικο Μπεράρντι.

Για τη δεύτερη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο απλά καθώς όλα είναι στο χέρι της Γιουβέντους. Ενεργοποιεί τη ρήτρα και κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Ο Μπεράρντι φέρεται να είναι επιλογή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενώ τη μεταγραφή του έχει υποστηρίξει και ο Μπέπε Μαρότα.

Στο μέτωπο «Αλβαρο Μοράτα» τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά καθώς τον πρώτο λόγο έχει η Ρεάλ. Ιταλοί και Ισπανοί αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να ξεκινήσουν οι διαπραγματέσεις.

Οι πληροφορίες λένε πως δε θα είναι εύκολα τα ραντεβού και ίσως πάρει καιρό ώστε να βρεθεί η λύση. Τον Ισπανό επιθετικό τον θέλει η Γιουβέντους και θα παλέψει όσο μπορεί ώστε να τον κρατήσει στο Τορίνο.

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεσή του θα παίξουν και οι προθέσεις της Ρεάλ. Ο Μοράτα αν πάρει εγγυήσεις πως θα παίζει στους Μαδριλένους είναι έτοιμος να αποχωρήσει. Αν τον θέλουν για να τον πουλήσουν κάπου αλλού, τότε τα πράγματα αλλάζουν γιατί θέλει ο ποδοσφαιριστής να έχει τον πρώτο λόγο γι’ αυτή την απόφαση.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου