22 Ιουλ 2016

Αναλυτικά όλα τα ντέρμπι της Γιούβε

Με το πρόγραμμα της Serie A για το 2016-17 να έχει βγει, πάμε να δούμε τι γίνεται με τα ντέρμπι της Γιουβέντους.

Το φετινό πρωτάθλημα αρχίζει στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου 2017 ενώ ο τελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Γιούβε και τη Μίλαν θα γίνει... χριστουγεννιάτικα και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου στο... Ντουμπάι.

Οπως και να έχει, οι μπιανκονέρι αρχίζουν δυνατά την πορεία προς το 6ο σερί scudetto αφού στην πρεμιέρα υποδέχονται την Φιορεντίνα, την 2η αγωνιστική πάνε στη Ρώμη για να αντιμετωπίσουν την Λάτσιο και δύο Κυριακές μετά, στην 4η αγωνιστική, είναι το ντέρμπι με την Ιντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Για τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές το πρόγραμμα είναι πιο βατό, μέχρι να φτάσουμε στην 9η και στη δεύτερη επίσκεψη στο Μιλάνο, αυτή τη φορά για την κόντρα με τη Μίλαν. Δύο αγωνιστικές μετά, την 11η, στο Τορίνο θα ανηφορίσει η Νάπολι και μετά από πέντε ματς, στη 16η αγωνιστική, υπάρχει το τοππικό ντέρμπι με την Τορίνο στο «Ολίμπικο». Την επόμενη Κυριακή, το Juventus Stadium θα υποδεχθεί την Ρόμα.

Με λίγα λόγια, οι μπιανκονέρι καθαρίζουν με το Μιλάνο από τον πρώτο γύρο και αυτό είναι καλό αλλά τις Νάπολι και Ρόμα τις έχει εκτός έδρας -και μάλιστα προς το τέλος του πρωταθλήματος- η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Στην 30η με τους παρτενοπέι στο «Σαν Πάολο» και στην 36η με τους τζαλορόσι στο «Ολίμπικο».

Δεν αποκλείεται, βέβαια, μέχρι την 36η αγωνιστική να έχει κριθεί η μάχη του τίτλου. Από την Γιουβέντους, βασικά, εξαρτάται...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου