26 Ιουλ 2016

Η τελευταία προσπάθεια της Γιούβε να πάρει τον Ιγκουαΐν με διαπραγμάτευση

Η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να περιμένει μία μέρα για να δει αν η Νάπολι θα αλλάξει άποψη για την υπόθεση Ιγκουαΐν.

Οι μπιανκονέρι έχουν εξασφαλίσει τον Αργεντίνο φορ, έχοντας ενημερώσει τους παρτενοπέι ότι είναι έτοιμοι να πληρώσουν την ρήτρα των 90 εκατ. ευρώ. Θα περιμένουν, όμως, για να δουν αν εντός της ημέρας ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα αλλάξει άποψη.

Ο πρόεδρος της Νάπολι επιμένει ότι δεν διαπραγματεύεται και ότι θέλει το ποσό της ρήτρας αλλά στο Τορίνο είναι διατεθειμένοι να κάνουν μια τελευταία ερώτηση. Η πρόταση της Γιούβε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα είναι ένα μικρότερο ποσό της ρήτρας, γύρω στα 50-60 εκατ. ευρώ συν τους Ρομπέρτο Περέιρα, Σιμόνε Τζάτζα και Νορμπέρτο Νέτο. Παίκτες για τους οποίους ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει πολύ καλή άποψη.

Αν ο Ντε Λαουρέντις ακούσει τον προπονητή του, η Γιουβέντους θα πάρει τον Ιγκουαΐν χωρίς να δώσει 90 εκατ. ευρώ αφού ουσιαστικά θα είναι πώληση της Νάπολι. Αν δεν αλλάξει άποψη, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις των οπαδών σε μια τέτοια περίπτωση, θα δοθούν τα 45 εκατ. ευρώ της πρώτης δόσης και θα ανακοινωθεί ο Αργεντίνος άσος.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. Οκ Περέιρα ή Τζατζα, μία ή άλλη είναι και να τους πουλήσουμε... Αλλά Νέτο γιατί; Ποιος θα είναι δεύτερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή