13 Ιουλ 2016

Η μάνατζερ και σύντροφος του Ικάρντι βάζει φωτιές στην Ιντερ λόγω… Γιούβε

Η Γουάντα Νάρα ανάβει φωτιές στην Ιντερ αφού αποκάλυψε ότι η Γιουβέντους την προηγούμενη εβδομάδα έκανε δυνατή πρόταση για τον Μάουρο Ικάρντι!

Η σύζυγος του Ικάρντι, είναι και μάνατζερ του αφού έτσι ήθελε ο Αργεντίνος επιθετικός και τώρα έχει κάνει άνω-κάτω τους νερατζούρι.

Τόσο με την απαίτηση της για νέο συμβόλαιο, κόντρα στα όσα υποστηρίζει η διοίκηση ότι έχουν συμφωνηθεί, όσο και με την απειλή της ότι ο Ικάρντι θα ζητήσει μεταγραφή αν δεν πάρει νέο συμβόλαιο.

Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, όμως, είναι η δήλωση της στην Corriere della Sera περί ενδιαφέροντος και πρότασης της Γιούβε!

Η Γουάντα Νάρα υποστηρίζει πως η Γιούβε έχει κάνει πρόταση για τον Μάουρο Ικάρντι



«Την προηγούμενη εβδομάδα ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι, συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Ιντερ, Πιέρο Αουζίλιο, για τον Μάουρο. Η Γιούβε, μάλιστα, έκανε μια πολύ σημαντική πρόταση, μιλάμε για περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ στην Ιντερ. Οι άνθρωποι της Ιντερ, βέβαια, λένε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια αλλά είναι. Εγώ δεν λέω ψέματα. Προσπαθούν να με κάνουν να φανώ ότι ενδιαφέρομαι μόνο για τα χρήματα αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει να πουν την αλήθεια, όχι να λένε δημοσίως ότι ο Ικάρντι δεν πωλείται και μετά να συζητάνε με άλλες ομάδες για την πώληση του. Αν ο Μάουρο δεν πωλείται και αρνούνται τέτοιες προτάσεις, προφανώς θα πρέπει να του ανεβάσουν το συμβόλαιο».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου