25 Ιουλ 2016

Οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως η Γιούβε έκανε πρόταση για τον Γαμπιγκόλ

Ρεπορτάζ από τη Λατινική Αμερική αναφέρουν πως οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας προχωρούν την περίπτωση Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα Αλμέιδα.

Ο 18χρονος Βραζιλιάνος που ανήκει στη Σάντος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα.

Η περίπτωσή του Γκαμπιγκόλ είχε «κολλήσει» λόγω διαπραγμάτευσης με τους μπιανκονέρι να προσφέρουν 18 εκατ. ευρώ. Το νέο στην υπόθεσή του είναι πως η Γιούβε ανέβασε την προσφορά στα 20 εκατ. ευρώ, μια πρόταση που ικανοποιεί τους Βραζιλιάνους.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει αλλαγές στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Με Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν βασικό επιθετικό δίδυμο και τους Μάντζουκιτς-Τζάτζα στον πάγκο, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ή θα δοθεί δανεικός ή προορίζεται να φύγει κάποιος ακόμη.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


3 σχόλια:

  1. -Αφού πουλήσαμε τον Πολ, ας πάρουμε έναν κεντρώο επιπέδου και όχι των 20-30 εκ και αυτόν , και ίσως συνολικά να έχουμε καλύτερο υλικό από πέρσι.., γιατί αν μπορούσαμε να κρατήσουμε και τον Πολ θα είμασταν νο 1 φαβορί για το τσάμπινος ασισηζητί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα, στα 5-7 εκ. κολλάνε; Θα είναι πολύ..., αν αφήσουν ένα τέτοιο ταλέντο να τον πάρει άλλος και θα ξαναπάρουν πίσω τον Γιορέντε και τον Μάτρι.., απ` ότι ψιλοδιαβάζω..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντυμπαλα και Γκονζαλο ως βασικοι.
    Μαντζουκις, Πιατσα και Γκαμπι απο πισω.

    Οπως περσι (με Ντυμπαλα Μαντζου βασικους και Ζαζα Μορατα Κουαδραδο απο πισω) και καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή