22 Ιουλ 2016

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση Ιγκουαΐν και ο ρόλος του Περέιρα

Μια δήλωση που μπορεί να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον έκανε ο μάνατζερ του Ρομπέρτο Περέιρα.

Ο Κλαούντιο Βαγκέτζι μίλησε στην εκπομπή Speciale Calciomercato του Sportitalia και όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περιθώριο για να αρχίσουν ξανά οι συζητήσεις Γιουβέντους-Νάπολι για τον Αργεντίνο χαφ, απάντησε: «Αυτή τη στιγμή όχι, μετά τις 31 Ιουλίου πιστεύω πως ναι».

Γιατί μπορεί να έχει ενδιαφέρον αυτή η δήλωση; Γιατί η Gazzetta dello Sport έγραψε πως η ρήτρα του Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τη Νάπολι έχει ισχύ ως τις 31 Ιουλίου. Οι παρτενοπέι, ως γνωστόν, έχουν σταματήσει τις συζητήσεις για τον Περέιρα γιατί ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν θέλει να δώσει ο ίδιος ένα μέρος του ποσού που μπορεί να χρησιμοποιήσει η Γιουβέντους για να πάρει τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Η δλωση του μάνατζερ του Περέιρα, ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι όντως η ρήτρα έχει ισχύ ως τις 31 Ιουλίου. Και η Gazzetta dello Sport πιστεύει πως ο Ντε Λαουρέντις, όσο κι αν δεν το θέλει, θα αναγκαστεί -ουσιαστικά από τον Ιγκουαΐν- να συζητήσει με τη Γιουβέντους για πώληση του Αργεντίνου φορ με μικρότερο ποσό και κάποιους παίκτες ως ανταλλάγματα.

Προς το παρόν, σύμφωνα με την Tuttosport, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος φέρεται να είναι εκνευρισμένος με το γεγονός ότι ο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να τον παρουσιάση σαν... πιθανό προδότη, όπως και για την ατάκα του ότι «είχαμε καταφέρει να τερματίσουμε στη 2η θέση και χωρίς τον Ιγουαΐν».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου