12 Αυγ 2016

Για τον Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς της Ιντερ γράφουν οι Ιταλοί

Ενα όνομα-έκπληξη παίζει σήμερα για τη Γιουβέντους αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή της Ιντερ.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες σε διάφορα άρθρα δημοσιογράφων, αναφερόταν που και που το όνομα του Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, του Κροάτη μέσου των νερατζούρι. Οχι ότι υπήρχε κάποια επίσημη κίνηση -ακόμη δεν υπάρχει τέτοια- αλλά ότι στο Τορίνο έχουν καλή άποψη για αυτόν, με  βάση όσα είδαν την τελευταία σεζόν με την Ιντερ και στη συνέχεια με την Κροατία στο Euro.

Τώρα, αυτοί οι... ψίθυροι είναι πιο δυνατοί αφού τόσο το Sky Italia όσο και η Gazzetta dello Sport ισχυρίζονται ότι η Γιούβε είναι στη γωνία και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Οι νερατζούρι έχουν ανάγκη να πουλήσουν τουλάχιστον έναν βασικό τους παίκτη και αυτοί που μπορούν να τους φέρουν λεφτά είναι συγκεκριμένοι: Ικάρντι, Χαντάνοβιτς, Γιόβετιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς.

Ενας από αυτούς θα φύγει και τα τελευταία ρεπορτάζ των Μέσων που προαναφέραμε, υποστηρίζουν ότι αν η Ιντερ επιλέξει να θυσιάσει τον Μπρόζοβιτς, δεν θα πρέπει να αποκλείεται το να γίνει κίνηση από τη Γιουβέντους. Το θέμα είναι ότι οι Μιλανέζοι, όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, θα προτιμούσε να πουλήσει τον Μπρόζοβιτς σε ομάδα εκτός Ιταλίας (υπάρχει ενδιαφέρον από αγγλικές) και όχι στους μπιανκονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου