28 Αυγ 2016

Η καλύτερη ενδεκάδα της Γιούβε ενός δημοσιογράφου του FourFourTwo που σηκώνει κουβέντα

Ιστοσελίδα που ασχολείται με το ιταλικό ποδόσφαιρο, επιχείρησε να παρουσιάσει την καλύτερη 11άδα στην ιστορία της Γιουβέντους.

Η ιστοσελίδα είναι το footballwhispers.com και ο δημοσιογράφος ο Ανταμ Ντίγκμπι, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αρθρογραφεί και στο FourFourTwo.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν, ως οπαδός της Γιούβε, αποφάσισε να γράψει ποια είναι η καλύτερη 11άδα όλων των εποχών σε σύστημα 4-3-1-2 και οι επιλογές του ήταν οι ακόλουθες...

Στη θέση του τερματοφύλακα ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, με τον Στέφαν Λιχτστάινερ στη δεξιά πλευρά. Στο κέντρο της άμυνας έβαλε τους Γκαετάνο Σιρέα και Τσίρο Φεράρα, με τον Αντόνιο Καμπρίνι να παίρνει τη θέση του αριστερού μπακ. Στο χώρο του κέντρου, τώρα, ο Ανταμ Ντίγκμπι επέλεξε τους Κλαούντιο Μαρκίζιο, Μπέπε Φουρίνο και Πάβελ Νέντβεντ, έχοντας ως 10άρι τον Μισέλ Πλατινί, πίσω από τους Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Τζον Τσαρλς.

Αυτή είναι κατά τη γνώμη του η καλύτερη 11άδα στην ιστορία της Γιουβέντους και κάθε σχόλιο είναι δεκτό...

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά, για 6 από αυτούς συμφωνώ μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τύπος είναι απλά άσχετος. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει στο κέντρο ο Ταρντέλι και ο Ζιντάν? Ο Μπάτζιο δεν χωράει? Ο Τζεντίλε που έσβησε Μαραντόνα και Ζίκο ούτε αυτός? Τέλος πάντων ας διαβάσει λίγο ιστορία...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή