25 Αυγ 2016

Μαρότα: Εχουμε κάνει μεταγραφές για να προχωρήσουμε στο Champions League

«Πρέπει να βρεθούμε στη φάση το νοκ άουτ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπέπε Μαρότα μετά την κλήρωση του Champions League.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους μίλησε με σεβασμό για όλες τις ομάδες του ομίλου και κράτησε πολύ ταπεινή στάση. «Τη Σεβίλλη την ξέρουμε καλά καθώς την αντιμετωπίσαμε πέρσι, το ίδιο καλά ξέρουμε και τη Λιόν», είπε και πρόσθεσε για την τέταρτη ομάδα του γκρουπ: «Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει τη φήμη να βγάζει νέους παίκτες, ένας από αυτούς πήραμε και εμείς φέτος, τον Μάρκο Πιάτσα».

«Θα προσεγγίσουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα πρέπει να παίξουμε καλά για τη νίκη. Είναι ένας σπουδαίο τουρνουά αλλά δεν αρκεί να είσαι απλά καλός», τόνισε ο Μαρότα.

«Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται και να έχουμε μια θέση καλύτερη από την περσινή», είπε ο γενικός διευθυντής των μπιανκονέρι. «Εχουμε κάνει μεταγραφές με αυτό το σκεπτικό. Έχουμε όμως κρατήσει και την ιταλική ταυτότητα της ομάδας. Αυτό είναι το κλειδί για τις επιτυχίες και στο εσωτερικό και στο Champions League».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου