27 Ιαν 2018

Ψηφίστε τον MVP του αγώνα

Το forzajuve.gr σάς δίνει την ευκαιρία να αναδεικνύετε μετά από κάθε επίσημο παιχνίδι τον πολυτιμότερο παίκτη της Γιουβέντους.

Η ψηφοφορία «τρέχει» δεξιά στο μενού και θα είναι στον αέρα για κάτι λιγότερο από 20 ώρες μετά τη λήξη της εκάστοτε αναμέτρησης.


Η Γιουβέντους κέρδισε με 0-2 την Κιέβο Βερόνα μέσα στο Μπεντεγκόντι και πάτησε κορυφή, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο από τη Νάπολι που αγωνίζεται την Κυριακή το μεσημέρι εντός με την Μπολόνια. Για τους μπιανκονέρι σκόραραν οι Κεντίρα και Ιγκουαΐν. .

Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής των μπιανκονέρι; Εσείς αποφασίζετε…


3 σχόλια:

  1. Βάλτε άλλη μια μια επιλογη.ΚΑΝΕΝΑΣ, θα εκπλαγειτε με το ποσοστο που θα πάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά έβαλα τον Ντάγκλας Κόστα γιατί ήταν ο μόνος που ξέφυγε από το πολύ προβλέψιμο καο κουραστικό παιχνίδι της ομάδας. Το θετικό που βλέπω είναι ότι μετά το ματς με τη Σαμχει και καποιος άλλος. πντόρια στις 16 Νοεμβρίου η ομάδα έχει δεχτεί μόνο 1 γκολ σε 9 αγώνες πρωταθλήματος , έναν Τσαμπιονς Λιγκ και έναν στο κύπελο, 11 αγώνες δηλ. αν δεν κάνω λάθος και υπάρ. Και με τον Σεζνι στους πιο πολλους΄, δε θυμάμαι πόσους. Αυτό είναι πολύ θετικό, ότι δηλ. έφτιαξε η άμυνα, αν και εμένα μ αρεσει διαφορετικο στυλ ποδοσαφίρου. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διορθώνω το προηγούμενο σχόλι;o μου για να είμαι ακριβής, αφού, τελικά, σε 13 επίσημους αγώνες δεχτήκαμε μόνο 1 γκολ. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή