23 Οκτ 2016

Πώς σχολίασαν στη Μίλαν την υπέρ τους απόφαση στο γκολ του Πιάνιτς

Εχει ενδιαφέρον να δούμε πώς σχολίασαν στη Μίλαν το λάθος που έγινε με την ακύρωση του κανονικού γκολ της Γιουβέντους.

Ο Μπέπε Μαρότα έχει πει πολλές φορές -και έχει δίκιο- ότι στο τέλος της σεζόν, υπάρχει πάντα ισορροπία για όλες τις ομάδες σε ό,τι αφορά τα υπέρ και κατά σφυρίγματα. Τα φέρνουν έτσι οι διαιτητές ώστε στο τέλος της σεζόν να είναι, πάνω-κάτω, ίσα βάρκα-ίσα πανιά με όλους.

Αυτό θα γίνει λογικά και φέτος, με τη Μίλαν πάντως να έχει πάρει ήδη δύο νίκες έχοντας την τύχη με το μέρος της στις διαιτητικές αποφάσεις. Αναφερόμαστε στην ανατροπή με τη Σασουόλο, με το πέναλτι-δώρο στον Νιανγκ, και στο χθεσινό 1-0 επί της Γιουβέντους με το φάουλ του Πιάνιτς που ακυρώθηκε.


Ας δούμε, τώρα, πώς σχολίασαν οι Μιλανέζοι το χθεσινό λάθος... «Δεν ξέρω τι έγινε, νομίζω ότι σφύριξε για οφσάιντ. Είναι δύσκολη φάση, είναι πράγματα που γίνονται στον αγώνα», ήταν το λιτό σχόλιο του Βιτσέντσο Μοντέλα ενώ ο Γκαμπριέλ Παλέτα εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, είπε: «Αποφάσισαν αυτοί που έπρεπε να αποφασίσουν, δεν μας αρέσει να μιλάμε για διαιτησία, κοιτάμε τη δουλειά μας».

Σημειώστε αυτά τα λόγια -όπως και τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Αντριάνο Γκαλιάνι στα επίσημα όταν ακυρώθηκε το γκολ- για να τα συγκρίνετε με αυτά που θα πουν όταν θα είναι εις βάρος τους μια διαιτητική απόφαση στη συνέχεια της σεζόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου