5 Οκτ 2016

Ντιμπάλα: Εχω ωριμάσει στη Γιουβέντους και δε σκέφτομαι να πάω σε άλλη ομάδα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιβεβαίωσε ότι ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με τη Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πριν λίγες μέρες, όπως γράψαμε, υπήρξαν ρεπορτάζ που ήθελαν τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει για την επέκταση της συνεργασίας τους και αυτό τώρα το επιβεβαιώνει ο Ντιμπάλα, μιλώντας από την Αργεντινή όπου είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

«Είμαι κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου με τη Γιουβέντους και δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ομάδα. Οι φήμες για την Μπαρτσελόνα δεν έχουν νόημα γιατί ανανεώνω το συμβόλαιο με την ομάδα μου. Το να είμαι βασικός στη Γιουβέντους με έχει ωριμάσει πολύ, αυτό που μου ζητάει αγωνιστικά ο προπονητής είναι λίγο-πολύ το ίδιο που πρέπει να κάνω και στην εθνική Αργεντινής, απλά αλλάζει το σύστημα. Φέτος είναι πιο εύκολο για μένα γιατί ο Ιγκουαΐν τραβάει πάνω του περισσότερους αμυντικούς και έχω περισσότερους χώρους», είπε ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για το γεγονός ότι ο προπονητής της Αργεντινής τον έχρισε διάδοχο του Λιονέλ Μέσι.


«Θα είναι πολύ δύσκολο να αντικαταστήσω τον Μέσι. Προσπαθώ πάντα να είμαι ήρεμος, μου αρέσουν τα κομπλιμέντα αλλά προσπαθώ να μην παρασύρομαι γιατί πρέπει να βελτιωθώ πολύ ακόμη και έχω μεγάλους στόχους να πετύχω. Είχα και έχω την τύχη να παίζω δίπλα σε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, είναι ένα όνειρο για μένα να παίζω στην εθνική της χώρας μου με τον Μέσι, όπως είναι όνειρο να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Μπουφόν, τον καλύτερο τερματοφύλακα στην ιστορία του ποδοσφαίρου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου