28 Οκτ 2016

Φέργκιουσον σε Ραϊόλα για Πογμπά: Είσαι αρχ...

Ο Μίνο Ραϊόλα αποφάσισε να (ξανα)μιλήσει για το θέμα του Πολ Πογκμπά και είπε διάφορα.

Βασικά, είπε ότι δούλευε δύο χρόνια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συμφωνήσει μαζί της ενώ αποκάλυψε και πώς τα έσπασε με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον το 2012, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος συμβούλευσε ως μάνατζερ τον Πογκμπά να μην υπογράψει στη Γιουβέντους.

Ο διάλογος του Ραϊόλα με τον Φέργκιουσον όταν συζητούσαν για την υπογραφή συμβολαίου με τον Πογκμπά το 2012, σύμφωνα με όσα είπε ο μάνατζερ στους Financial Times, ήταν ο εξής...

Φέργκιουσον: «Δεν μιλάω αν δεν είναι εδώ ο ποδοσφαιριστής».
Φέργκιουσον (αφού μπήκε ο Πογκμπά): «Δεν θες να υπογράψει αυτό το συμβόλαιο;».
Πογκμπά: «Δεν υπογράφουμε με αυτούς τους όρους».
Φέργκιουσον προς τον Ραϊόλα: «Είσαι ένα αρχ...».
Ραϊόλα: «Αυτό το συμβόλαιο δεν θα το υπέγραφαν ούτε τα δύο τσιουάουα που έχω».
Φέργκιουσον: «Πόσα πιστεύεις ότι πρέπει να πάρει ο Πογκμπά;».
Ραϊόλα: «Οχι αυτά που δίνεις».
Φέργκιουσον: «Είσαι αρχ...».


Και αφού τα είπε αυτά, ο Ραϊόλα στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τον ήθελε πάρα πολύ η Γιουβέντους, η οποία ιστορικά δεν έχει μεγάλη υπομονή με τους πιτσιρικάδες. Του είπα "αυτό ίσως δεν είναι ένα καλό βήμα για σένα", αλλά ο Πογκμπά ήθελε την Γιούβε. Του είπα "γιατί θες να πας εκεί;" και μου απάντησε: "Γιατί στη ζωή μου πάντα επέλεγα τον δύσκολο δρόμο"».

Μετά από όλα αυτά, ο Ραϊόλα εξήγησε στις δηλώσεις του και το γιατί επέστρεψε ο Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει στο Champions League...

«Γιατί πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ τον έχει ανάγκη. Αυτό που βλέπετε τώρα, είναι το αποτέλεσμα μιας δουλειάς δύο ετών. Πέρασα δύο χρόνια δουλεύοντας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτή την μεταγραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου