8 Οκτ 2016

Ποιος είναι ο πιο… κακός Γιουβεντίνος που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια ο Τότι

Ποια είναι η άποψη του Φραντσέσκο Τότι για τη Γιουβέντους και ποιος είναι ο πιο σκληρός αμυντικός που έχει αντιμετωπίσει;

Ο αρχηγός της Ρόμα παραχώρησε μια μεγάλη συνέντευξη στην Corriere dello Sport και σε κάποιο σημείο του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μαουρίτσιο Σάρι, με τις οποίες δείχνει σαν να... παραιτείται από τη μάχη του τίτλου.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ, αλλά ξέρουμε ότι η Γιουβέντους είναι σε άλλο επίπεδο. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν πραγματικά αποδείξει ότι είναι σε άλλο επίπεδο. Θα επιδιώξουμε να τους κοντράρουμε μέχρι το τέλος αλλά ξέρουμε ότι δεν είναι απλό. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι με τους εαυτούς μας αλλά και με αυτούς που έρχονται στο γήπεδο για να μας δουν: Οι μπιανκονέρι είναι οι πιο δυνατοί, εμείς είμαστε στη δεύτερη σειρά. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως».


Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον πιο σκληρό αμυντικό που έχει αντιμετωπίσει, είπε: «Ο πιο κακός στο γήπεδο, γιατί ως άνθρωπο δεν τον ξέρω αλλά μου έχουν πει πολλά καλά λόγια, ήταν ο Μοντέρο. Ηταν ένα σκυλί που δάγκωνε πραγματικά σε όλα τα σημεία του γηπέδου και σε όλα τα σημεία του σώματος σου. Ηταν πραγματικά σκληρός, έμπαινε σκληρά σε κάθε φάση. Κι αυτό, όμως, είναι μέρος του παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου