18 Οκτ 2016

Η στοιχηματική πρόταση του forzajuve.gr για το Λιόν-Γιουβέντους

Champions League, πράξη τρίτη για τη Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι φιλοξενούνται στην έδρα της Λιόν στις μία από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις που θα γίνουν μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ιταλίας ταξίδεψαν στη Γαλλία με αρκετές απουσίες αλλά τα βασικά στελέχη τους να είναι στη διάθεση του Αλέγκρι.

Όπως είναι φυσικό, οι επιλογές του Ιταλού προπονητή κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι λιγότερες με την επιθετική γραμμή να έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς η Γιουβέντους έχει μόνο δύο επιθετικούς.


Σε ό,τι αφορά το στοίχημα, το παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί ανοιχτό. Η έμπειρη και καλύτερη Γιουβέντους καλείται ν’ αντιμετωπίσει τη φιλόδοξη Λιόν. Οι γηπεδούχοι θα θελήσουν να πετύχουν μια σημαντική νίκη τόσο για τη βαθμολογία όσο και για το γόητρο. Μη λησμονούμε πως μια πιθανή νίκη τον Γάλλων θα τους φέρουν πάνω από τη Γιουβέντους κάνοντας άνω-κάτω τον όμιλο.

Από την άλλη, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει τονίσει την κρισιμότητα του ματς, γνωρίζοντας φυσικά τους κινδύνους που εμπεριέχει. Γιατί υπάρχουν κίνδυνοι και το παιχνίδι κρύβει παγίδες.

Θεωρούμε πως γκολ θα πετύχουν και οι δύο ομάδες και για στοιχηματισμό θα ποντάρουμε στα 2 με 3 γκολ. Για σημείο, θα προτείνουμε το «Χ».

Καλή επιτυχία ό,τι κι αν επιλέξετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου