6 Οκτ 2016

Ο Ρέινα που πανηγύρισε τον αποκλεισμό από τη Μπάγερν, τώρα υποκλίνεται στη Γιουβέντους

Θυμάστε πώς είχε αντιδράσει ο Πέπε Ρέινα μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Μπάγερν; Ας δούμε τι λέει τώρα για τους μπιανκονέρι και το Juventus Stadium.

Με αφορμή το Ιταλία-Ισπανία στο Τορίνο, ο τερματοφύλακας της Νάπολι παραχώρησε συνέντευξη στη Marca.

Εκεί, με αυτά που είπε, θα πίστευε κανείς ότι θαυμάζει τη Γιούβε και ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί της, αν δεν είχαν προηγηθεί οι πανηγυρισμοί μέσω Twitter όταν ο Τιάγκο είχε κάνει το Μπάγερν-Γιουβέντους 3-2 στην παράταση στο Μόναχο.

Τότε, μάλιστα, τα ιταλικά ΜΜΕ είχαν μεταδώσει ότι στα αποδυτήρια της Γιούβε υπήρχε έντονος εκνευρισμός για την συμπεριφορά του Ρέινα και ειδικά από τους παλιούς της ομάδας. Αυτούς, που ο Ισπανός πορτιέρε αποθέωσε τώρα μιλώντας στη Marca...

«Τι να πεις για τον Μπουφόν; Είναι 38 ετών και παραμένει ένας από τους καλύτερους. Στην Ιταλία είναι σημείο αναφοράς για όλους τους πιτσιρικάδες και είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Εχω μια καλή σχέση μαζί του, παρά την αθλητική αντιπαλότητα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι. Υπάρχει μεγάλος αμοιβαίος σεβασμός και από πλευράς μου υπάρχει και τεράστιος θαυμασμός προς τον Τζίτζι», είπε για τον Μπουφόν ο Ρέινα.


Στη συνέχεια αποθέωσε και την αμυντική γραμμή, ξεχωρίζοντας τον Μπονούτσι: «Οι τρεις στόπερ της Γιουβέντους, μαζί με τον τερματοφύλακα, είναι μια τέλεια συγχρονισμένη μηχανή. Δέχονται τα λιγότερα γκολ στη Serie A, κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, μου αρέσει πολύ ο Μπονούτσι. Εχει εντυπωσιακό έλεγχο της μπάλας, είναι όσο δυνατός πρέπει αμυντικά και με την μπάλα στα πόδια μετατρέπεται σε έξτρα χαφ».

Αφού τα είπε όλα αυτά, αποθέωσε στο τέλος και το... γήπεδο της Γιουβέντους, λέγοντας: «Το να παίζεις στο Juventus Stadium, ακόμη και ως αντίπαλος, είναι ένα προνόμιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου