21 Νοε 2016

Εσκουντέρο: Νομίζω πως στη Γιουβέντους μας φοβούνται λίγο

Για τη νίκη θα παίξει αύριο βράδυ η Σεβίλλη, στην οποία πιστεύουν ότι η Γιουβέντους... τους φοβάται λίγο.

Οι Ισπανοί είναι στο +2 από τους μπιανκονέρι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξουν για την ισοπαλία. Αυτό τουλάχιστον είπαν ο προπονητής Χόρχε Σαμπαόλι και ο Εσκουντέρο εκ μέρους των παικτών, στη συνέντευξη Τύπου.

«Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές σε κάθε ματς, θέλουμε πάντα τη νίκη. Το να παίξουμε για την ισοπαλία σε αυτό το ματς θα είναι μια τρέλα. Απέναντι μας είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης και γι' αυτό θα πρέπει να δώσουμε το μάξιμουμ παίζοντας όπως πάντα», είπε αρχικά ο Σαμπαόλι και πρόσθεσε: «Η Γιουβέντους είναι ικανή να αλλάζει σύστημα, μπορεί να παίξει με άμυνα τριών αλλά και τεσσάρων. Οι Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα είναι εκτός και αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξει σύστημα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ επικίνδυνοι όπως κι αν παίξουν, ειδικά αν βρουν τη δυνατότητα να φύγουν στην κόντρα γιατί είναι πολύ γρήγοροι. Αν δεν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα υποφέρουμε πολύ».


Οσο για τη δήλωση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ότι αυτό το ματς είναι πιο καθοριστικό για τη Σεβίλλη από ό,τι για τη Γιούβε, ο Σαμπαόλι συμφώνησε: «Εχει δίκιο ο Αλέγκρι. Αυτοί θα παίξουν για την πρόκριση κόντρα στην ήδη αποκλεισμένη Ντιναμό στο Τορίνο. Εμείς αν δεν νικήσουμε αύριο θα παίξουμε για την πρόκριση κόντρα στη Λιόν στη Γαλλία. Θα είναι περίπλοκο κάτι τέτοιο».

Οσο για τον Εσκουντέρο, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης, είπε ότι «ο στόχος μας είναι η νίκη, δεν θα παίξουμε για την ισοπαλία. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και την 1η θέση», λέγοντας για τη Γιουβέντους πως «είναι μια σπουδαία ομάδα, δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον Μοράτα (συμπαίκτες στην εθνική Ισπανίας), ξέρουμε τη δύναμη τους. Πρέπει να πω, όμως, ότι πέρυσι η Γιούβε έχασε εδώ ενώ φέτος καταφέραμε να πάρουμε μια καλή ισοπαλία στο Τορίνο, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρουν κι αυτοί ότι είναι ένα δύσκολο ματς το αυριανό. Νομίζω πως μας φοβούνται λίγο, μετά από αυτά τα αποτελέσματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου