13 Νοε 2016

Προβληματισμός για το ιατρικό τιμ της Γιουβέντους, οι τρεις χαρακτηριστικές φετινές περιπτώσεις με «μπερδεμένη» διάγνωση

Μπορεί να μην έχει ειπωθεί τίποτα δημοσίως αλλά στη Γιουβέντους αρχίζουν να προβληματίζονται για κάποιες διαγνώσεις του ιατρικού τιμ.

Οι τραυματισμοί έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα μέχρι στιγμής στους μπιανκονέρι, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι δεν είναι μυικοί -άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν δουλεύει σωστά η ομάδα- αλλά χτυπήματα. Αυτό που μπερδεύει τα πράγματα είναι το γεγονός ότι το ιατρικό τιμ δείχνει να δυσκολεύεται να βγάλει ακριβή διάγνωση και οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι τρεις.

Η πρώτη, είναι αυτή του Μάρκο Πιάτσα. Στην Κροατία οι γιατροί είπαν από την πρώτη στιγμή ότι είναι κάταγμα περόνης, στο Τορίνο το διέψευσαν αλλά η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός άσος παραμένει εκτός δράσης ενώ σύμφωνα με την διάγνωση του ιατρικού τιμ της Γιούβε θα έπρεπε να έχει επιστρέψει.


Η δεύτερη, είναι αυτή του Πάουλο Ντιμπάλα. Οι εξετάσεις που έκανε πριν λίγες μέρες έδειξαν ότι η αποθεραπεία του πάει καλά και ότι σε τρεις εβδομάδες θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το θέμα είναι ότι σύμφωνα με την αρχική διάγνωση, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Μίλαν, θα έπρεπε να είχε ήδη επιστρέψει.

Η τρίτη, είναι αυτή του Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο διεθνής αμυντικός έγινε αλλαγή στο ματς με την Λιόν λόγω ενοχλήσεων και η διάγνωση του ιατρικού τιμ ήταν ότι θα έπρεπε να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Τελικά ο Μπονούτσι αγωνίστηκε στη Βερόνα μόλις τρεις μέρες μετά, όπως έπαιξε και με την εθνική Ιταλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Λιχτενστάιν χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου