Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει με τον Ντοναρούμα και τη Γιουβέντους;

Η Gazzetta dello Sport δίνει συνέχεια στο θέμα Ντοναρούμα και Γιουβέντους, εστιάζοντας στον Μίνο Ραϊόλα.

Οι χθεσινές δηλώσεις του Μπέπε Μαρότα θεωρήθηκαν από όλους σαν εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον 17χρονο πορτιέρε της Μίλαν, χωρίς ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους να αναφέρει το όνομα του. Σήμερα, άλλωστε, σε όλα τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν ότι οι μπιανκονέρι θέλουν τον Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Η Gazzetta dello Sport το προχωράει περισσότερο το θέμα και υποστηρίζει ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον και ότι ο Ραϊόλα, ο οποίος είναι ο μάνατζερ του, έχει πάρει αποστάσεις από την Μίλαν.


Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι σχέσεις του μάνατζερ με τον Μάρκο Φασόνε, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Αντριάνο Γκαλιάνι μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας στους ροσονέρι, δεν είναι καλές και δεν είναι ικανοποιημένος από τις πρώτες σκέψεις που κάνει η Μίλαν για το θέμα του νέου συμβολαίου.

Ο Ντοναρούμα δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο μεγαλύτερης διάρκειας από τα τρία χρόνια και η GdS υποστηρίζει ότι αν υπάρξει οριστική ρήξη στις σχέσεις Ραϊόλα-Φασόνε και ο μάνατζερ αποφασίσει ότι η δέσμευση με τους ροσονέρι δεν είναι το καλύτερο για τον Ντοναρούμα, η Γιουβέντους θα είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου