25 Δεκ 2016

Οι... τύψεις του Κιελίνι

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι μίλησε για τις... τύψεις που έχουν οι μπιανκονέρι και για την επέλαση που πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα.

Ο Ιταλός στόπερ άνοιξε το σκορ στο Σούπερ Καπ με την Μίλαν αλλά αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να κατακτηθεί ο τίτλος.

«Στο τέλος μένουν οι... τύψεις επειδή το πήγαμε ως το πέναλτι ενώ μια ομάδα όπως εμείς δεν πρέπει να χάνει ένα ματς που το έχει ξεκινήσει τόσο καλά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μέχρι και το τέλος της παράτασης για να νικήσουμε αλλά δεν ήμασταν τόσο κυνικοί όσο άλλες φορές», είπε αρχικά ο Κιελίνι


«Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όταν πας στα πέναλτι είναι καθαρά θέμα τύχης, ελπίζουμε την ατυχία που είχαμε ξανά εδώ στη Ντόχα να την έχουμε σαν τύχη σε άλλες περιπτώσεις από εδώ και πέρα», πρόσθεσε και κλήθηκε να κάνει και τον απολογισμό του 2016 για τη Γιούβε.

«Ο απολογισμός είναι ξεκάθαρα θετικός Συνεχίσαμε τις νίκες, τους τίτλους και παράλληλα η ομάδα δυναμώνει σε όλους τους τομείς, όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, τον τελευταίο μήνα έχουμε γίνει πιο ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορούμε να έχουμε στο δεύτερο μισό της σεζόν μια... επέλαση σε όλα τα μέτωπα όπως πριν δύο χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου