18 Δεκ 2016

Η εβδομάδα που ο Ρουγκάνι δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του

Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι έζησε μια πανέμορφη εβδομάδα, όπως είπε, ολοκληρώνοντας την με μια σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Ρόμα.

Ο νεαρός στόπερ ήταν σε ακόμη ένα ματς βασικός και κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, εξαφανίζοντας από το γήπεδο των πρώτο σκόρερ της Ρόμα, Εντιν Τζέκο.

«Ηταν μια πανέμορφη εβδομάδα. Πρώτα η νίκη στο ντέρμπι με την Τορίνο, μετά η ανανέωση του συμβολαίου και τώρα η νίκη επί της Ρόμα. Τρεις βαθμοί χρυσάφι και μια καλή, πιστεύω, προσωπική εμφάνιση», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο 22χρονος στόπερ και πρόσθεσε...


«Κάθε ματς που παίζω, βοηθάει στο να βελτιώνομαι αγωνιστικά και να δυναμώνω πνευματικά. Νομίζω πως αυτό, η νοοτροπία δηλαδή, είναι η μεγαλύτερη αλλαγή φέτος. Οταν έρχεσαι από την Εμπολι, είναι λογικό να χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστείς πλήρως στη Γιουβέντους, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλιώς αμυνόμασταν εκεί, αλλιώς πρέπει να αμύνομαι εδώ. Μαθαίνω συνεχώς από τους καλύτερους όμως, γιατί οι Μπονούτσι-Μπαρτσάλι-Κιελίνι είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι που θα μπορούσα να έχω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου