11 Ιαν 2017

«Ο Σιμόνε δεν πρέπει να κάνει λάθος επιλογή αυτή τη φορά»

Ο πατέρας και μάνατζερ του Σιμόνε Τζάτζα επιβεβαίωσε το ραντεβού με τη Γιουβέντους και κάνει λόγο για ενδιαφέρον κι άλλης ισπανικής ομάδας, πλην της Βαλένθια.

«Ναι, ο Σιμόνε είναι στο Τορίνο και αυτή την ώρα μιλάει με τους ανθρώπους της Γιουβέντους», είπε ο Αντόνιο Τζάτζα στο tuttojuve.com και πρόσθεσε: «Η επιθυμία του Σιμόνε είναι να παίζει. Θα του άρεσε να επιστρέψει στην Ιταλία αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ο Σιμόνε δεν πρέπει να κάνει λάθος επιλογή αυτή την φορά. Πρέπει να επιλέξουμε με μεγάλη προσοχή και να υπολογίσουμε τα πάντα. Και για να γίνει αυτό, θα χρειαστούμε κάποιες μέρες προθεσμία».


Από εκεί και πέρα, ο πατέρας-μάνατζερ του Ιταλού φορ είπε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή με τη Φιορεντίνα που φημολογείται ότι ενδιαφέρεται, επανέλαβε ότι η Γουέστ Χαμ ήταν λάθος επιλογή και όχι αποκλειστική του Σιμόνε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν όντως η επόμενη ομάδα του θα είναι η Βαλένθια, απάντησε: «Γιατί όχι, είναι πολύ πιθανό αλλά δεν έχει κλείσει ακόμη το θέμα. Και για να πω την αλήθεια, δεν ενδιαφέρεται μόνο η Βαλένθια. Υπάρχει ακόμη μία ισπανική ομάδα αλλά είναι ακόμη πρόωρο να πω κάτι».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου